SON DAKİKA
Hava Durumu

Ahlak polisinden bebek vahşeti

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, ahlak masası görevlisi bir polis memurunun gayri meşru ilişkisinden olduğu öne sürülen bebeğin boğularak öldür

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2013 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2013 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın Gemlik ilçesinde, ahlak masası görevlisi bir polis memurunun gayri meşru ilişkisinden olduğu öne sürülen bebeğin boğularak öldürülüp gömülmesiyle alakalı 4 kişi tutuklandı.



Olay, Gemlik ilçesine bağlı Şahinyurdu köyünde meydana geldi. Eşinden boşanan polis memuru M.C. (36), iddiaya göre F.D. (20) ile ilişkiye girdi. Hamile kalan genç kız, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebek boğularak öldürülüp gömülürken, F.D. ise başka biriyle evlendi.
Aşı için eve gelen sağlık ekipleri, öldürülen bebeğin büyük annesi N.G.'nin sözlerini şüpheli bularak durumu polise bildirince korkunç cinayet ortaya çıktı. Yapılan araştırmanın ardından, bebeğin cesedi evin bahçesinden çıkarılarak otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis memuru M.Ç., bebeği dünyaya getiren ve şimdi başkasıyla evli olan F.D., bebeğin anneannesi N.G. ve kocası S.G. gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Zanlılar Savcıya yaklaşık 10 saat ifade verdi.
Anneanne N.G., kızı F.D.’nin Orhangazi ilçesinde özel bir hastanede doğum yaptığını belirterek, "Doğumdan sonra Gemlik Terminali'nde bebeği bir adama verdik. Daha sonra eve geldiğimde terminaldeki adamın bebeğin babası olduğunu öğrendim. Bebeğin babası M.Ç. ile buluşarak Şahinyurdu köyüne doğru yola çıktık. Köye 2 kilometre kala M.Ç. belinden silahı çıkararak kafama dayadı. Bebeğin ağzını elimle kapatarak öldürmemi istedi. Bunu yapamayacağımı söylediğimde ise beni öldürmekle tehdit etti. Araçtaki bir poşeti ağzına bastırarak ölmesini sağladık. Daha sonra M.Ç. ile birlikte Şahinyurdu köyündeki eve geldik. Torunumun cansız bedenini M.Ç. ile birlikte evin önünde bulunan istinat duvarının dibine gömmeye karar verdik. M.Ç., kazma ile istinat duvarının dibini kazdı. Ben evden bir çöp poşeti alarak bebeği poşetle kazılan çukura koydum. M.Ç. de bebeğin üzerini toprakla örttü" diye ifade verdi.
Polis memuru M.C., bebeğin annesi F.D., anneannesi N.G. ile kocası S.G. sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Olaya adı karıştığı öne sürülen ailenin yaşı küçük oğlu T.G. de savcının talimatı ile gözaltına alındı. Olayla alakalı tahkikat çok yönlü olarak sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.