SON DAKİKA
Hava Durumu

Aracında uyuşturucu bulundu, 'Çay onlar' dedi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde polisin uzun bir kovalamaca sonucu yakaladağı şüphelilerin aracında bir miktar uyuşturucu buldu. Şüphel

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2018 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2018 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Aracında uyuşturucu bulundu, 'Çay onlar' dedi
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde polisin uzun bir kovalamaca sonucu yakaladağı şüphelilerin aracında bir miktar uyuşturucu buldu. Şüpheliler ise mahkemedeki savunmalarında bulunan maddenin çay olduğunu iddia etti. 
 

Girne'de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme ekipleri önceki akşam, ihbar üzerine Kamil Yıldırım yönetimindeki aracı durdurmak istedi. Ancak Yıldırım ihtara uymayarak yoluna devam etti, polisler de peşine düştü. Bir ara sokakta ekipler tarafından önü kesilen araçtan inen şüpheliler Yıldırım ve yanındaki Erdal Leblebicioğlu ile Nurullah Kemal Akgün, kısa süreli kovalamacayla yakalandı. Araçta yapılan aramada 6 gram uyuşturucu bulundu. Şüpheliler ile bağlantısı olduğu belirlenen Ömer Ali Karakaya ile Aynur Kurtoğlu da Gazimağusa’da gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ise 4 gram uyuşturucu ile uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 5 bin 580 TL ile 80 euro bulundu. 5 şüpheli, dün Girne'de mahkemeye çıkarıdı. Araç sürücüsü Kamil Yıldırım, savunmasında, kendisini durdurmak isteyenlerin polis olduğunu bilmediğini iddia etti. Yıldırım aracında bulunan maddenin ise çay olduğu öne sürdü. Ömer Ali Karakaya ise evde bulunan paranın kendisinin olduğunu söyledi. Şüpheliler, tutuklanarak cezaevine konuldu. (DHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.