SON DAKİKA
Hava Durumu

Bayılınca elinden kurtuldu! Şimdi konuşamıyor...

Gaziantep'te bir kadın boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından zorla bindirildiği arabada

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2018 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2018 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bayılınca elinden kurtuldu! Şimdi konuşamıyor...

Gaziantep'te bir kadın boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından zorla bindirildiği arabada önce sopayla darp edildi, ardından bıçakla yaralandı. Bayılınca cani adamın elinden kurtulan talihsiz kadın, aldığı darbeler nedeniyle konuşamıyor.
İddiaya göre, M.G. (26), bir yıldır boşanma davaları süren 3,5 yıllık eşi Aylin Daşcı'yı (27), çalıştığı işyerinden çıktığı anda, zorla kendi arabasına bindirdi. Aracın içindeki genç kadını önce sopayla darbeden, ardından bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayan M.G, bayılan Aylin Daşcı'yı yol kenarına bırakarak kaçtı. Çevredekilerin yardımıyla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan bir çocuk annesi Aylin Daşcı, hastanedeki tedavisinin ardından ailesi tarafından evine götürüldü. Bu arada Daşcı'nın aldığı darbeler nedeniyle şu an konuşamadığı öğrenildi.
"BİZE VERMEDİĞİ ZARAR KALMADI"



Daşcı'nın annesi Celile Daşcı, hastane çıkışında gazetecilere, kızının uzun süredir eşiyle sorunlar yaşadığını ve bir yıldır da boşanma davalarının sürdüğünü söyledi. M.G'nin kötü alışkanlıkları bulunduğunu ve kızına sürekli şiddet uyguladığını anlatan Daşcı, M.G'den şikayetçi olduklarını belirterek, "Yetkililerden isteğimiz kızımı bu hale getiren kişiyi bir an önce bulmaları. Hak ettiği cezayı çekmesini istiyoruz. Senelerdir bizim canımızı yakıyor. Maddi, manevi bize vermediği zarar kalmadı. Çocuğunu görmeye geldiğinde de her zaman bizi darp ediyor" diye konuştu. (AA)












Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.