SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu nasıl tekstil fabrikası?

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2013 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2013 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bu nasıl tekstil fabrikası?
Bursa'da narkotik polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonda 1 ton kubar esrar geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Diyarbakır’dan Bursa’ya bir suç şebekesinin yüklü miktarda uyuşturucu getireceği bilgisine ulaştı. Zehir tacirleri merkez Yıldırım ilçesinde bir VIP minibüsten başka bir araca çuvalla esrarları aktarırken ekipler suçüstü yaptı. Çuvalların içinden 200 kilo kubaresrar çıktı. Soruşturmayı genişleten ekipler, zanlıların Yıldırım ilçesinde bir tekstil fabrikasındaesrar sakladığını tespit etti. Bunun üzerine fabrikaya düzenlenen operasyonda 800 kilo esrar daha ele geçirildi.Öte yandan şüphelilerin VIP minibüsten araca aktardıkları 200 kilo esrarı merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi’ndeki ‘torbacı’ diye tabir edilen şahıslara vereceği ortaya çıktı. Bursapolisinin, büyük bir başarısıyla, 1 ton 3 kilo 300 gram esrar, kimseye dağıtılmadan ele geçirildi.



ESRARI TEKSTİL FABRİKASINDA SAKLADILAR
Zanlıların Diyarbakır’dan kamyonla getirdikleri 1 ton esrarı önce tekstil fabrikasın indirdiği, daha sonra 200 kilosunu torbacılara satmak için VIP minibüse yüklediği öğrenildi. Ayrıca polis kameralarından çekilen görüntüde, zanlıların 800 kilo kubar esrarı tekstil fabrikasında sakladığı ortaya çıktı. Esrar çıkan odanın yan tarafında giysilerin olduğu görülürken, ele geçirilen 33 çuvalesrar ekipler tarafından kamyona yüklendi.
BURSA’DA ESRAR REKORU
Narkotik polisinin operasyonda ele geçirdiği 1 ton 3 kilo 300 gram esrarın Bursa için bir rekor olduğu açıklandı. Daha önce mayıs ayında Bursa’ya Diyarbakır’dan 250 kilo esrar getirilmişti. Operasyon gözaltına alınan Ali Y. (26), Niyazi T. (31), Fehim P. (22), Nusret Ö. (34) ve Mehmet Raşit K. (28) gözaltına alındı. 5 zanlı emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.