SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Suriyeli dilenci operasyonu

Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri, cuma namazı çıkışı cami önlerini mesken tutan dilencilere operasyon düzenledi. Suriyeli oldukları öğren

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da Suriyeli dilenci operasyonu
Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri, cuma namazı çıkışı cami önlerini mesken tutan dilencilere operasyon düzenledi. Suriyeli oldukları öğrenilen çok sayıda dilenci de polise teslim edildi.

Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri dilencilere yine göz açtırmadı. Ekipler, Nilüfer’deki cami çevrelerinde dilenci operasyonu yaptı. Nilüfer Belediyesi zabıta ekipleri, cuma namazı öncesi ve sonrasında Fethiye, FSM Bulvarı, Barış ve Işıktepe mahalleleri başta olmak üzere çeşitli camilerin çevresinde çok sayıda dilenci yakaladı. Genellikle cami çevrelerinde para toplamaya çalışan dilencileri tespit eden ekipler, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu gereğince haklarında işlem yaparak uyarılarda bulundu. Dilencilerin üzerinden bol miktarda para çıktı. Genellikle Suriyeli kadın ve çocukların ağırlıklı olması dikkat çekti. 12 kişiden oluşan 4 Suriye uyruklu aile, haklarında gerekli işlem ve inceleme yapılmak üzere polis ekiplerine teslim edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.