SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da TIR katliamı: 2 ölü 3 yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Gümrük ve Liman İşletmeleri bahçesine giren TIR, ortalığı savaş alanına çevirdi. 4 kişiye çarpan TIR, bahçe

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da TIR katliamı: 2 ölü 3 yaralı
Bursa’nın Gemlik ilçesinde Gümrük ve Liman İşletmeleri bahçesine giren TIR, ortalığı savaş alanına çevirdi. 4 kişiye çarpan TIR, bahçedeki dorselere çarparak durabildi. Kazada 2 kişi ölürken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Necatı Uçtu idaresindeki 01 R 2188 plakalı TIR, Gemlik Gümrük Müdürlüğü’nün karşısında bulunan çay ocağı ve özel işletmelerin bulunduğu binanın bahçesine daldı. Bahçedeki kapalı çay ocağını dağıtan TIR, Gümrük binası önünde telefon satan Şehmuz Günel, Hakan Özaydın, Orhan Hacıoğlu ve Fatih Akdeniz’e de çarptı. TIR, park halindeki 34 EB 5661 plakalı dorseye çarparak durabildi. Kazada yaralanan Hakan Özaydın, Orhan Hacıoğlu ve Fatih Akdeniz 112 Acil Servis ambulansı ile Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ağır yaralanan Şehmuz Günel ise olay yerinde hayatını kaybetti. TIR’ın dorsesine sıkışan sürücü Necati Uçtu’nun cenazesi de, itfaiye arama kurtarma ekiplerince çıkarıldı. Gemlik Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazeler Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne, buradan da kesin ölüm sebeplerinin tespiti için Bursa Adli Kurumu’na kaldırıldı. Kazayla ilgili çevrede bulunanların ifadesine başvurulurken, soruşturma devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.