SON DAKİKA
Hava Durumu

Fanilalı kaçış! Ayakkabılarını giymeye bile fırsatı olmadı...

Erzurum'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanmak üzere olan S.A. üzerinde eşofman ve a

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2018 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2018 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Fanilalı kaçış! Ayakkabılarını giymeye bile fırsatı olmadı...

Erzurum'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanmak üzere olan S.A. üzerinde eşofman ve atletle kaçmaya çalıştı. Zanlı drone takibiyle yakalandı.
Erzurum'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda fanila ve çıplak ayakla kaçmaya çalışan uyuşturucu satıcısı, drone takibiyle yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, biri kurusıkı, 2 tabanca ile 55 ecstacy hap ele geçirildi.




İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Ekipler, bu kapsamda kent merkezinde şüpheli iki kişinin yakalanması için Yakutiye ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekat polislerinin de katıldığı, drone kullanılan operasyonda, polis ekiple.rinin kendisini yakalamak üzere evinin kapısından girdiği gören S.A. üzerinde eşofman ve atletle pencereden kaçmak istedi. Bu sırada evin çevresinde tedbir alan ekipler, kaçmak isteyen S.A.'yı drone ile yapılan takip sonucu kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, biri kurusıkı, 2 tabanca ile 55 ecstacy hap ele geçirildi. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.