SON DAKİKA
Hava Durumu

Gizem ve İrem'in Mezarına Saygısızlık

Şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Gizem Beray ve İrem Sılay’ın mezarlarındaki resimleri ve isim yazılarının kimliği be

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2013 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2013 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gizem ve İrem'in Mezarına Saygısızlık
Şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Gizem Beray ve İrem Sılay’ın mezarlarındaki resimleri ve isim yazılarının kimliği belirsiz kişilerce sökülmesi Yüksel ailesini isyan ettirdi.


Henüz hayatlarının baharındayken iki çocuğunu şofben gazına kurban veren Yüksel ailesi, şimdi de vicdansızlığın acısını yaşıyor. Gizem Beray ve İrem Sılay’ın babaları Salih Yüksel, iki çocuğunun mezarlarını evleri gibi gördüklerini söyledi. Mezarlığı ziyaret edip kızları için dua etiklerini söyleyen baba Salih Yüksel, kızlarının mezar taşlarına yapıştırılan resimlerini ve isimliklerini yerinde göremeyince çok üzüldüklerini söyledi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce sökülen resimlerin kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen Salih Yüksel, “Bu kadar vicdansızlık olamaz. Bir insan yavrularımın mezarından ne ister, o resimleri neden sökebilir?” diye konuştu.

TÜRKİYE’Yİ AĞLATAN KIZLAR
Gizem Beray Yüksel, sınıfta arkadaşlarına öğüt verirken çekilen görüntüleri internette tıklanma rekorları kırınca televizyon kanallarında üst üste haber olup Türkiye’nin sevgisini kazanmıştı. Küçük Gizem’in katıldığı Beyaz Show’da söyledikleri ise izleyenleri kahkahaya boğmuştu. Gizem bu konuşmalarından sonra Bursa Valisi Şahabettin Harput’un da konuğu olmuştu.
Gizem Beray (11) ve İre Sılay (12) kardeşler, 29 Kasım 2011’de birlikte banyoya girmişti. Bir süre sonra ailesi iki kardeşi baygın bulmuştu. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Gizem Beray kurtarılamamış, ablası İrem Sılay ise tedavi gördüğü Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yaşam mücadelesini ancak 3 gün sürdürebilmiş, 1 Aralık'ta hayatını kaybetmişti. Gizem Beray ve İrem Sılay’ın vefatı da ülkede büyük üzüntü uyandırmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.