SON DAKİKA
Hava Durumu

HİÇ TANIMADIKLARI CENAZE İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Adana'da 10 yıl önce 22 yaşında öldürülen şarkıcı kadının annesi ve kardeşleri adli tıp kurumu morgu önünden geçerken, hiç tanımadıkları bi

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2015 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2015 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
HİÇ TANIMADIKLARI CENAZE İÇİN GÖZYAŞI DÖKTÜLER
Adana'da 10 yıl önce 22 yaşında öldürülen şarkıcı kadının annesi ve kardeşleri adli tıp kurumu morgu önünden geçerken, hiç tanımadıkları bir cenaze için gözyaşlarına boğuldu.
Uyuşturucu bağımlısı olduğu bildirilen Fuat Karakılçık (28), hakkındaki hırsızlıktan 18 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle girdiği cezaevinde intihar etti. Karakılçık'ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Bu arada yakınlarının haberi olmadığı için cenaze indirilirken kimse gelmedi.
Karakılçık'ın cenazesi araçtan indirilmeye çalışılırken Binnaz Özmen ve ailesi de adli tıpa çocuklarına rapor almak için geldi. Özmen ailesi cenaze indirilmeye çalışılırken, 10 yıl önce kurşunlanarak öldürülen kızları 22 yaşındaki Seda Özmen'i hatırladı. Binnaz Özmen ve ailesi hiç tanımadıkları Karakılçık'ın cenazesi için gözyaşlarına boğuldu. Basın mensupları ağlayan kadınları Karakılçık'ın yakınları olduğunu düşünerek görüntüledi. Ancak aile "Hiçbir şeyimiz olmuyor, kızımız da 10 yıl önce buradan çıktı" diyerek ağlamaya devam etti.
Anne Binnaz Özmen gözyaşları içinde yoldan geçerken cenaze indirildiğini, kimsenin olmadığını gördüğünü belirterek, "10 yıl önce 22 yaşındaki kızımı da buradan çıkarmışlardı. Aynı yerde cenaze görünce duygulandım. Ne fark eder ölüm ölümdür hepimiz için. O günler aklıma geldi. Bir de ölen mahkummuş benim de iki oğlum cezaevinde yatıyor" dedi.

YARGITAY KARARI BOZMUŞTU
Barlarda şarkı söyleyen Seda Özmen (22), 23 Mayıs 2005'te tabancayla öldürülerek, cesedi Mıdık Mahallesi'ndeki portakal bahçesine atılmış, katil zanlıları, Seda'nın cep telefonunu ve altın zincirini de alarak kaçmış, Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı soruşturma sonunda katil zanlıları Habip Bakır ve Hayrettin Demir (28) yakalanarak tutuklanmıştı. Çete üyesi de olan Bakır ve Demir, yargılandıkları Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2008'de cinayetin asıl faili belli olmadığı gerekçesiyle 10'ar yıl hapse mahkum edildi. Öldürülen şarkıcının ailesinin temyiz başvurusu üzerine karar, Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından Bakır'a eksik ceza tayin edildiği, Demir'in ise delil yetersizliğinden beraat etmesi gerektiği yönünde bozuldu. Yargıtay'ın bozma kararı üzerine Hayrettin Demir tahliye edildi. Mahkeme heyeti, katil zanlısı Bakır'ı 'kasten öldürme ve gasp' suçlarından 26 yıl hapse mahkum etti. Demir ise delil yetersizliğinden beraat etti.AW459654_S01
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.