SON DAKİKA
Hava Durumu

Kan donduran olay! Küçük kızını yeğenine sattı...

İstanbul'da kaçak olarak yaşayan Afgan bir aile, küçük kızları N.R.'yi (14) 8 bin dolar karşılığında yeğenleri Bahredin Rasuli’ye (25) satt

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kan donduran olay! Küçük kızını yeğenine sattı...
İstanbul'da kaçak olarak yaşayan Afgan bir aile, küçük kızları N.R.'yi (14) 8 bin dolar karşılığında yeğenleri Bahredin Rasuli’ye (25) sattı.
Türkiye’de kaçak olarak yaşayan Afgan ailenin 14 yaşındaki kızı N.R., babası tarafından kuzenine satıldıktan sonra  cinsel istismara uğradı. Bu duruma karşı çıkan anne, kocasından şiddet görerek evden kovuldu. Annenin şikâyetiyle gözaltına alınan baba ve amca oğlu tutuklandı. Alınan ihbar üzerine polis ekiplerinin bulduğu 14 yaşındaki N.R., Çocuk İzlem Merkezi’nde, “Babam, amcamın oğlu ile beni nişanladı. İstemediğimi söyledim, dövdü ve öldürmekle tehdit etti. Annemin haberi yoktu, sonradan öğrendi. Bahredin Rasuli ile evde yalnız kaldığımızda bana istismarda bulundu. Farklı bir günde ise babam ve kardeşim camiye gittiğinde zorla ilişkiye girdi. Babamdan ve Bahredin Rasuli’den şikâyetçiyim.” dedi.
‘KÜLTÜRÜMÜZDE BAŞLIK PARASI VAR’
Soruşturmayı yürüten Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Hancan Resuli ve Bahredin Rasuli’yi tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği’ne sevk etti. Bahredin Rasuli aylık 2 bin liraya Konya’da çobanlık yaptığını ve akrabalarını görmek için İstanbul’a geldiğini belirterek, “Kültürümüzde başlık parası var. Amcam Hancan Resuli ‘4 bin dolar bana ver, evlendikten sonra da 4 bin dolara kızıma altın alırsın’ dedi, ben de kabul ettim” dedi, tecavüz iddiasını kabul etmedi. Hancan Resuli ise kızının rızasını aldığını iddia etti, şunları söyledi: “Hangi baba böyle bir şey yapar? Ben kızımın, eşimin anlattıklarına inanmıyorum. Tecavüz hadisesi olduğunu düşünmüyorum. İnandırıcı olsun diye bacağındaki morlukları kızım kendisi yapmış olabilir. Bahredin’den nişan için bin dolar aldım. Anlaşmamız 8 bin dolardı. 4 bin doları başlık parası, geri kalanı ise kızımın takacağı altınlar içindi” Tutuklanan Hancan Resuli ve Bahredin Rasuli cezaevine gönderildi. (Haber Merkezi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.