SON DAKİKA
Hava Durumu

Kız kaçırma kavgası kanlı bitti! 3 ölü, 4 yaralı

Hatay'da bir kişi kız kardeşinin kaçırıldığı iddiasıyla ev bastı, çıkan tartışmada 3 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralan

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kız kaçırma kavgası kanlı bitti! 3 ölü, 4 yaralı
Hatay'da bir kişi kız kardeşinin kaçırıldığı iddiasıyla ev bastı, çıkan tartışmada 3 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde akşam 22.00 saatlerinde meydana gelen olayda,  H.Y., bir süre önce evlenmek için K.O.’yu kaçırdığı için K.O’nun ağabeyi İsa O., Aşkarbeyli Mahallesi’ne giderek, tartıştığı H.Y.’nin ağabeyi güvenlik korucusu Ali Y. ile babası İsmet Y’yi vurdu. H.Y.’nin ağabeyi Mustafa Y. ve Mehmet Y.’nin yanı sıra H.Y (20) ve H.G. yaralanırken, K.O.’nun ağabeyi İsa O. da çıkan çatışma sonucunda vuruldu. İsmet Y. ile İsa O. olay yerinde hayatını kaybetti.  Yaralılar, İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Güvenlik korucusu Ali Y (37) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. H.G. (31), H.Y.(20) ve Mehmet Y. (47)hastanede tedavi altına alınırken, ağır yaralı olan Mustafa Y. (49) MKÜ Araştırma hastanesine sevk edildi.  Haberi alan yakınları İskenderun Devlet Hastanesi’ne akın etti. Emniyet güçleri hastane bahçesinde geniş güvenlik önlemi aldı. H.Y'nin (20) firarda olduğu belirtilirken, jandarma ve polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.  (Haber Merkezi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.