SON DAKİKA
Hava Durumu

Önce İngiliz ajan şimdi de NATO doktoru!

Türkiye'nin gündemini uzun süre meşgul eden İngiliz ajanın İstanbul'da ölmesi olayının etkileri sürerken çarpıcı bir haber de İzmir'den geldi. İzmir'de yaşayan NATO'dan emekli ABD vatandaşı doktor James Edward Steidel evinde ölü bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2019 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2019 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Önce İngiliz ajan şimdi de NATO doktoru!

Doktor olarak görev yaptığı NATO'dan emekli olduktan sonra İzmir'de yaşamaya devam eden Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı James Edward Steidel'in (59), Güzelyalı Mahallesi'nde bir apartmanın birince katındaki evinde beslediği Golden cinsi "Gaya" isimli köpeğinin iki gün boyunca havlamasından şüphelenen komşuları durumu polise bildirdi. 

Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, Steidel'in salonda hareketsiz yattığını ve köpeğinin yanında beklediğini gördü. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Steidel'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerince nöbetçi savcı nezaretinde evde yapılan incelemenin ardından Steidel'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Steidel'in 14 yıldır beraber yaşadığı öğrenilen Gaya isimli köpeği ise belediye ekiplerine teslim edildi.

İNGİLİZ AJAN DA ÖLÜ BULUNMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde de İstanbul Beyoğlu’nda eski İngiliz askeri istihbarat görevlisi James Gustaf Edward Le Mesurier çalışma ofisinin önünde ölü bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.