SON DAKİKA
Hava Durumu

Trafik magandasından şoke eden sözler: 'Pişman olacak vakit bırakmadılar'

Kağıthane-Piyalepaşa Tüneli'ni trafiğe kapatarak drift yapan ve bu görüntüleri sosyal medya hesaplarında yayınlayan trafik magandaları ya

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2018 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2018 19:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Trafik magandasından şoke eden sözler: 'Pişman olacak vakit bırakmadılar'
Kağıthane-Piyalepaşa Tüneli'ni trafiğe kapatarak drift yapan ve bu görüntüleri sosyal medya hesaplarında yayınlayan trafik magandaları yakalandı. Gözaltına alınan üç kişinin ehliyetine el konularak para cezası kesildi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde işlemleri yapılan şüpheliler "Pişman olacak vakit bulamadık. Sabah gelip evden aldılar" dedi.
Sosyal medya hesaplarında yayınlanan görüntülerde Kasımpaşa-Kağıthane tünelini trafiğe kapatan trafik magandaları dakikalarca drift yapmışlardı. Otomobillerin lastiklerinden çıkan dumanlar yüzünden tünelin içinde göz gözü görmez hale gelmişti.
3 MAGANDA GÖZALTINA ALINDI
Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik Ekipler Amirliği görevlileri, görüntüleri incelemeye aldı. Yapılan incelemenin ardından bu kişilerin plakaları tespit edildi. Plakalardan yola çıkan ekipler, kimliklerini belirledi ve 3 kişiyi gözaltına aldı.
CEZA KESİLDİ EHLİYETLERİNE EL KONDU
Sivil trafik ekipleri tarafından gözaltına alınan galerici Ünal T.(33), kafeterya sahibi Teoman D.(28) ve Furkan B.(24) 'nin Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde ifadeleri alındı. Şüphelilere “trafiği tehlikeye düşürmek” suçundan 235 lira para cezası kesilerek ehliyetlerine de el konuldu. Şubedeki işlemlerinin ardından Ünal T. ve Teoman D. adli işlemlerinin yapılması için Şişli Asayiş Büro Amirliğine, Furkan B. ise Tuzla Orhanlı Polis Merkezi’ne sevk edildi.
ŞÜPHELİLER "ÖZÜR DİLİYORUZ"
Karakola sevkleri sırasında konuşan şüphelilerden Ünal Turan "Pişman olacak vakit bulamadık, sabah gelip aldılar. Türk halkından özür dileriz. Yalnız şunu söylemek istiyorum. Biz bir sene önce bunun cezasını yemiştik. Biz bir şey yapmadık. Bu eski videolardı" dedi. Diğer şüpheli Teoman Deniz ise "Yanan hayallerdi siz yanan lastikleri gördünüz" dedi. Ehliyetlerine el konularak 235 lira para cezası yazılan şüpheliler adli işlemleri için karakola teslim edildi. Öte yandan gözaltına 3 kişinin ehliyetlerini geri alabilmeleri için akıl sağlıklarının yerinde olduğuna dair rapor almaları gerektiği öğrenildi. Şüpheliler ayrıca  savcılığın kararına göre TCK 179/2 maddesi gereği üç aydan iki yıla kadar hapis cezası ile yargılanabilecekler. (DHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.