SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Devrimlerin Partisidir

Yazının Giriş Tarihi: 06.09.2022 20:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.09.2022 20:29

Millet egemenliğini tesis etmek için askeri ve bürokratik vesayeti bitirmek başlı başına çok önemli bir devrimdir.


Ülkeyi yönetmek için seçtiğimiz idarecilerin iktidar olamadan sadece hükümet oldukları dönemi bitirmek, seçilmişler üzerinde MGK, Yüksek mahkemeler gibi kurumların tahakkümünü kırmak kıymeti bilinmesi gereken çok önemli bir hamledir.


“Kürt Sorunu benim sorunumdur” diyerek; dili, kimliği, kültürü yüz yıldır inkar edilen Kürt kardeşlerimizin sorununu çözüp, Kürtçenin basılı, görsel, sesli olarak önünde ki tüm yasakları kaldırmak, 24 saat Kürtçe yayın yapan devlet televizyonu kurmak, kurslar açmak, enstitü açmak devrimdir.
Dini azınlıklara ait malvarlıklarının iade edilmesi devrimdir.


Dış politikada eşitler arası ilişkiyi yakalamak, bağımsız ve şahsiyetli siyaset izlemek devrimdir.
ABD’nin en önemli iki üssünü PKK ve FETÖ’yü devletten temizlemek, bu iki besleme örgütü yok edecek derecede zayıflatmak devrimdir.
Başörtüsü yasağından dolayı eğitim göremeyen, İmam Hatipli olduğu için ikinci sınıf vatandaş kabul edilip üniversite sınavında farklı katsayı zulmüne uğrayan, kamuda kılık kıyafet yasağına takılarak başını örterek hizmet veremeyen milyonlarca insanın sorununu çözmek devrimdir.
Ülkesinin komutanından emir alan yerli ve milli bir ordu oluşturmak devrimdir.


Savunma sanayinde atılan adımların tamamı devrimdir.


Üniversitelerden harçların kaldırılması devrimdir, her şehre üniversite açılması devrimdir, ilköğretim ve lisede ücretsiz ders kitabının sıraya konması devrimdir.
Sağlık alanında atılan adımlar, şehir hastaneleri, insanca ücretsiz sağlık hizmeti almak bunlar devrimdir.
Engellilere maaş bağlanması, yaşlılık aylığı, yaşlıya bakana, engelliye bakana maaş verilmesi devrimdir.
Altyapıda, tüneller, köprüler, havaalanları, millet bahçeleri, yollar, enerjide atılan hamleler her biri devrimdir.
Konut’ta TOKİ ile başlatılan ve yirmi yılda 1 milyon yüz bin aileyi kira öder gibi ev sahibi yapmak devrimdir.
Daha sayamadığım yazamadığım nice devrimlere imza attı Erdoğan liderliğinde AK Parti.
Bu devrimler milletin ihtiyacı olduğu için, millet istediği için yapıldı ve aslında bu devrimler millet iktidar olduğu için yapıldı.


Recep Tayyip Erdoğan’ın deyişiyle; 
“Biz bu millete efendi değil, hizmetkar olmaya geldik”
Bu devrimlere tamda böyle geldik, halka tepeden bakan, seçkinci, siyaset eliti, asker sivil bürokrasisi ne bizim ihtiyaçlarımızı bildi ne de böyle sorunları vardı.
Bu siyaset eliti için, bu mutlu azınlık için önemli olan okyanus ötesinde oturan sahiplerine vekalet etmek, iktidarda olmak, iktidarda kalmaktı. 
Onlar bu ülkenin sahibi, diğerleri (Müslümanlar, Kürtler, Aleviler, dini azınlıklar, işçiler, emekliler, memurlar, köylüler, gençler, çocuklar …) kiracıydı, diğerleri ötekiydi.


Öteki gördükleri bu ülkenin çoğunluğu iktidara geldiği için öfkeleri dinmiyor, bu mutlu azınlık şimdi her türlü dış güçle her türlü terör örgütüyle ittifak yaparak kaybettikleri iktidarı geri almak istiyor.
Sarkıcı Gülşen’in İmam Hatipliler için sarf ettiği sözlerin bilinç altında, Prof Üstün Dökmen’in “Türbanlı psikolog olmaz” sayıklaması, CHP eski milletvekili Fikri Sağlar’ın “Türbanlı hakim benim haklarımı savunamaz” lafları, Terör sevici vekil Ahmet Şık’ın “Ak Parti parti değil suç örgütüdür”  tipi sözleri, suç örgütü lideri mafya bozuntusundan sözde vekillerine kadar “yargılanacaksınız” tehditleri,  bu ülkenin tamamını temsil edercesine renkli olan bu çoğunluğun iktidarı almasına duyulan tepkinin yansımalarıdır.
2023 seçimlerine hazırlanırken ülkeye bu kadar devrimler yaşatmış AK partinin yapması gereken önemli şeylerden biri de kadro yenilenmesidir.
Bu ülkenin en tepesindeki insanın “biz sizin hizmetkarımız” dediği bir partide vatandaşa tepeden bakan, vatandaşın önünde ceket iliklemeyen hiç kimse vekil olmamalıdır.
Vatandaşın derdiyle dertlenmeyen hiç kimse ne ana kadroda ne de mecliste olmamalıdır.
Siyaset ticaret ilişkisinde siyasi makamını cebini doldurup katlar, rantlar, kaçak villalar, kirli servetler edinmeye kullananlar bu partinin hiçbir sandalyesinde dahi yer bulmamalıdır.
İlçesinin, ilinin sorunlarına üç maymunu oynayanların bu davaya katabileceği hiçbir şey yoktur.
Tertemiz ve yepyeni bir kadroyla AK Parti, yeni devrimler yazmaya devam edecektir.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.