SON DAKİKA
Hava Durumu

Tatil ödülü verecekti, bulan kişinin isteği çok farklı oldu!

Adana’da 17 gündür kayıp olan Alemdar isimli kangal cinsi köpek, tarlada başı boş bir halde bulunar

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2018 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2018 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tatil ödülü verecekti, bulan kişinin isteği çok farklı oldu!

Adana’da 17 gündür kayıp olan Alemdar isimli kangal cinsi köpek, tarlada başı boş bir halde bulunarak sahibine teslim edildi. Bulan kişi Antalya tatili ile 5 bin TL para ödülü yerine bir çift yavrusunu istedi. Alemdar'ın yanına geldiğinde çok mutlu olduğunu ifade eden İlbey, "Alemdar beni görür görmez bacaklarıma sarıldı. Koklayıp yalamaya başladı. Ben büyüttüm. Çok farklı bir hayvan bu, diğer kangallara göre çok uysal. Yuvasına geldiği için çok keyifli" şeklinde konuştu.



Adana’da 17 gündür kayıp olan kangal cinsi köpek bulunarak sahibine teslim edildi. Köpeği bulan kişi ödül olarak Antalya tatili yerine, kangal cinsi köpeği sevdiği için yavrusunu istedi.Bir şirketin pazarlama müdürü ve aynı zamanda Türk Sanat Müziği sanatçısı İlhan İlbey, kaybolan köpeği bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. İlbey, "Alemdar 17 gündür kayıptı, biz arıyorduk zaten. Alemdar'ı bulan kardeşimiz, dün beni aradı. Sosyal medyada görmüş. Telefonla arayıp "Senin köpeğine benziyor" dedi. Ben de fotoğrafı atmasını istedim, attığı fotoğraflara bakınca benim köpeğim olduğunu söyledim. Sağ olsun kardeşimiz, Alemdar'ı getirdi. Dün kavuştuk. Alemdar'ı Sarıhamzalı tarafında başı boş gezdiği sırada bulmuş. Perişan halde üzeri çamurlu bir şekilde geldi" dedi.

Alemdar'ın yanına geldiğinde çok mutlu olduğunu ifade eden İlbey, "Alemdar beni görür görmez bacaklarıma sarıldı. Koklayıp yalamaya başladı. Ben büyüttüm. Çok farklı bir hayvan bu, diğer kangallara göre çok uysal. Yuvasına geldiği için çok keyifli" şeklinde konuştu.

ANTALYA TATİLİ YERİNE BİR ÇİFT YAVRUSUNU İSTEDİ
Köpeğini bulan kişiye hangi ödülü istediğini sorduğunu söyleyen İlbey, "Antalya tatili mi istiyorsun, para ödülü mü yoksa bir çift yavrusunu mu diye sordum. Arkadaş kangal köpeklerini çok sevdiğini söyledi. Bu nedenle yavrusu olduğunda, yavru almak istediğini belirtti" ifadelerini kullandı.

Alemdar'ı çiftliğinin yanında bulduğunu söyleyen Serdal Aktaş, "Alemdar'ı çağırdım, uysal olduğu için direkt geldi. Ben de hemen tuttum bağladım. Sosyal medyada resimlerini görünce, sahibini hemen aradım. "Köpek sizin mi" diye sordum. Evet deyince buraya kadar getirdim. Köpeğine kavuştuğuna çok sevindim. İnsanlık namına yaptım. Ödül olarak bir çift yavrusunu istedim" dedi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.