SON DAKİKA
Hava Durumu

Amasız fakatsız vatan sevmek!

Yazının Giriş Tarihi: 16.07.2022 23:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.07.2022 23:07

Bin yılı aşkın süredir Türkyurdu olan Anadolu’dan sayısız defa Türk milletini söküp atmak istediler. Binlerce oyun kurdular, onbinlerce tezgah kurguladılar. Ordular topladılar, vekalet verip terör örgütlerini saldılar milletimizin üzerine.


Türk milleti her defasında yurdunu savundu, her defasında zalimlerin elinden söküp aldı. Ve bu topraklarda haşhaşiler hiç eksik olmadı. 
Bin yıl önce Selçuklu İmparatorluğu’nun içinde kanser oldu, bin yıl sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına son vermeye kalktı. 
Son ihanet ,son alçaklığın üzerinden 6 yıl geçti. Anadolu’nun saf ve temiz insanlarının bin yıldan bugüne getirdikleri devletlerinin, dişinden tırnağından artırdığı paralarla aldığı silahları, o millete çevirecek kadar şerefsiz ve alçak bir gğrup, ülkemizi, devletimizi ve milletimizi yok etmeye kalktı. 


Namlusunu millete çevirip atet açtılar o uçaklarla, tanklarla. Şerefte yoktu haysiyette yoktu. Bir namussuzun peşinde, üç günlük dünyada zalimliğin zirvesineçıkmaktan, şeytanın yaveri olmaktan geri kalmadılar.
Bugün hala darbe girişimine ve onu yapan alçaklara karşı aylnı noktada birleşmeyen siyaset ve toplumun belli kesimleri var. 
FETÖ terör örgütü, Fetullah Gülen teröristbaşı diyemeyenler var. Oysa bir vatanımız bir de canımız var. Üç günlük dünyada üç kuruşluk hesapların alemi yok. 
Amalı fakatlı her sözün millete ve bugüne getirdiğimiz devletimize hakaret olduğunubir kez daha yineleyelim. 


Dün dünde kaldı cancağızım bugün yeni şeyler söylemek lazım. Dün kiminne yaptığıdeğil millet ve devlet zora düştüğünde kiminne yaptığına bakmak lazım. 
İşgal girişimi gecesi milleti ve devleti için büyük üzüntü yaşayan ve sokaklara dökülen bir millete yapılacak en büyük hakarettir, o darbe girişimiyle ilgili polemik. 
Hele ki o akşam yani ömründe bir akşam tüm ömrünü kutsayacak yerde durmak gerekirken, benziklikte,markette, bankamatik önünde kuyruğa girmişsen. 
Kimin ne yaptığı kimin ne düşündüğü değil ki aslolan. Sen vatanın için milletin için ne düşünüyorsun odur asıl olan. Zihniyetin satılıksa ha 1 dolar ha milyon dolar ne fark eder. Amasız fakatsız milletimle gurur duyuyorum diyebiliyor musun?


Milyon defa söylüyorum. Devletini kendine silah çeken şerefsizlerin elinden söküp alan milletimle gurur duyuyorum. 


Amasız fakatsız o gün ayyıldızlı bayrağını kapıp sokağa dökülen, televizyon önünde gözyaşı döken, bugün değilse hangi gün diyen, gitmeyen ayaklarına rağmen karınca misali varamasam dra yolunda ölürüm diye yola çıkan her bir milletimin mensubuyla gurur duyuyorum. 


Sırf iktidara muhalif olmak için vatanı düşürmeye çalışanlara iğne ucu kadar umut veren her söz yüreğimizi yaralar, milletimizi kırar. Hükümetler gelir gider, vatan ve millet sağ olsun yeter. Nerden gleirse gelsin milletin yüreğini burkacak her sözün sahibi bizim de hasmımızdır.

Allah güç verdikçe. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.