Bursaspor'un ilk 7'ye karşı galibiyeti yok

Süper Lig'de 8. sırada bulunan Bursaspor, puan cetvelinde üzerindeki 7 takımların 6'sına mağlup olan yeşil-beyazlılar, tek puanı Göztepe ile

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 17:14
https://sehirmedya.com/
Süper Lig'de 8. sırada bulunan Bursaspor, puan cetvelinde üzerindeki 7 takımların 6'sına mağlup olan yeşil-beyazlılar, tek puanı Göztepe ile berabere kalarak aldı.

Süper Lig'in 16 haftalık bölümünü 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyetle geride bırakan Bursaspor, 24 puanla 8. sırada yer aldı.

Puan cetvelinde ilk 7 sırada bulunan takımlardan Medipol BaşakşehirFenerbahçeGalatasarayBeşiktaşKayserispor ve Trabzonspor'a yenilen Bursa temsilcisi, Göztepe ile berabere kaldı.

Yeşil-beyazlılar, ligin ilk haftasında lider Medipol Başakşehir'e deplasmanda 1-0, 3. haftada deplasmanda Beşiktaş'a 2-1, 6. haftada iç sahada Galatasaray'a 2-1, 7. haftada deplasmanda Kayserispor'a 3-1, 15. haftada iç sahada Fenerbahçe'ye 1-0 ve 16. haftada deplasmanda Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu. Bursaspor, 12. haftada Göztepe karşısında sahasında 0-0 beraberlik yaşadı.

  Galibiyetler alt sıralardaki takımlardan

Bursaspor, puan cetvelinde kendisinden alt sırada yer alan takımlar karşısında 7 galibiyet elde etti ve 2 beraberlik aldı.

Yeşil-beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor, Teleset Mobilya Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Osmanlıspor, Antalyaspor, Kardemir Karabükspor ve Atiker Konyaspor'u yenerken Demir Grup Sivasspor ve Kasımpaşa ile berabere kaldı.

7 haftalık yenilmezlikten, galibiyet hasretine

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 3-1 mağlup olduktan sonra 7 hafta yenilgi yüzü görmeyen Bursaspor, son iki haftada ise galip gelemedi.

Ligde 15. haftadaki Fenerbahçe yenilgisiyle serisi son bulan Bursaspor, 16. haftada da Trabzonspor deplasmanında sahadan mağlubiyetle ayrıldı.