SON DAKİKA
Hava Durumu

7 kişinin katil zanlısı: Maskeyi taktım, kendimi belediye işçisi olarak tanıttım

Konya'nın Meram ilçesinde aynı aileden 7 kişinin silahla öldürülmesine ilişkin yakalanan katil zanlısı M.A.'nın emniyetteki sorgusunda, cinayetten önce kendisini belediye memuru olarak tanıtıp ailenin evine girdiğini söylediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2021 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2021 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
7 kişinin katil zanlısı: Maskeyi taktım, kendimi belediye işçisi olarak tanıttım

Bozkır ilçesine bağlı Üçpınar Mahallesi'nde polis ve jandarma ekiplerinin arama tarama faaliyeti sırasında saklandığı mezarlıkta yakalanarak emniyete götürülen zanlı M.A.'nın burada verdiği ifadeye ulaşıldı.

Katil zanlısı, Dedeoğulları ailesinin evine giderken tanınmamak için cerrahi maske kullandığını anlattı. Kapıyı açanlara kendisini belediye memuru olarak tanıttığını belirten zanlı, "Belediye memuru olduğumu söyleyince aile bahçede toplandı. Maskemi çıkarınca beni tanıdılar ancak silahı görünce bir şey yapamadılar" ifadelerini kullandı.

"Şikayetlerini geri çekmediler"

M.A. saldırı anını da şöyle anlattı: "Dedeoğulları ailesinden mayıs ayında iki aile arasında çıkan ve 6 kişinin tutuklandığı kavga nedeniyle bulundukları şikayetten vazgeçmelerini istedim, tartışma çıktı. Aile üyeleri üzerime yürüyünce cinayetleri işledim. Ailemin olayla ilgili hiçbir suçu yok."

Kamerayı yok etmek için evi ateşe vermiş

Katil zanlısının ifadesinde "Evi ateşe vermek istememin sebebi de kamera kayıt cihazını yakıp arkamda delil bırakmamaktı" dediği öğrenildi.

Mezarlıkta yakalanan zanlının Bozkır ilçesi kırsalında yakalanmamak için sürekli yer değiştirdiği ve ağaç diplerinde gizlendiği belirtildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.