SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akrabalar çatıştı: 1 ölü

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 2 akraba arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2025 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2025 15:15
Kaynak: İHA
Akrabalar çatıştı: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre, olay, sabaha karşı 03.00 sıralarında Kemaliye Mahallesi Alemdar Sokak'ta meydana geldi. H.G. yanındaki H.A.Y. ve S.E. ile birlikte Diyarbakır'dan Ergani ilçesine gelerek, henüz tespit edilemeyen bir nedenle akrabasının evine silahla ateş etti. Evden de karşılık verilince çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 kişi yaralandı. Yaralanan H.A.Y. (18) kaldırıldığı Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Ergani İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptığı operasyonda A.G., M.G., A.G., M.R.G., amca oğulları H.G., ve arkadaşı S.E. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayda bir pompalı tüfek 2 tabanca ele geçirildi.
Saldırıya uğrayan evde polis ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alınırken, olay ile ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.