SON DAKİKA
Hava Durumu

BBC yeni anladı: “Erdoğan sözünün eri”

Yazının Giriş Tarihi: 28.02.2020 22:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.02.2020 22:05

O YÜCE MAKAMA ERİŞEN ASKERLERİMİZE ELLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM. KANLARI YERDE KALMADI, KALMAYACAK.

Esef verici bir durumla karşı karşıyayız. Alçakça bir saldırıda, İdlib’de 33 şehit verdik. Elbet derhal karşılık verildi ve şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. Bundan sonra olması gereken Esed’in gitmesidir. Başka bir çözüm yoktur. 
Ne var ki, bu elim olay internet militanı teröristler tarafından provoke edilmeye başlandı. Yalanlarla ortalık karıştırılmaya çalışılıyor. Bunu kimlerin yaptığı belli. İlgili birimler harekete geçti bile. Bu sosyal medya teröristleri bir bir tespit edilip yakalanıyor. Ancak, iş bununla bitmemeli. Yapanlardan çok yaptıranların üzerine gidilmeli, onlar da cezalandırılmalı. Sıkı bir araştırma sonucu şaşırtıcı (aslında pek de değil) mihraklara ulaşılacaktır.
Suriye meselesini herkes yeterince tartışıyor. Ben şimdi tartışmaya girip tekrara düşmeyeceğim. 
Ahkâm kesmeyi şiar edinenler bol bol konuşuyor. O yeter!
Benim anlatacağım işin bir başka yönü. BBC Radyo 4 sabah saat 5 civarında yaptığı yayında önemli bir şeyi itiraf etti. Bu, yalan haberlerle memleketimize saldıran BBC’nin doğru söylediği bir şeydi. Daha doğrusu bir itiraftı… Yayında söylenen aynen şöyle;
“Türkiye Başkanı İdlib’de saldırı olması halinde karşılık vereceğini söylemişti. Erdoğan sözünün eri bir lider…”
Tabi kış kışlığını, BBC ise doğasının gereğini yaptı, ikinci haberde “Türkiye asilere yardım ediyor...” demeye başladı.
Anladılar da biraz geç anladılar. Sayın Başkanımız elbet sözünün eri bir lider. İşte o yüzden güçlü, o yüzden halk onu seviyor. Diğer politikacılar gibi sağı solu oynamıyor, bir dediğinin bir dediğini tutmaması gibi bir yanlışa düşmüyor. Ne dediyse o. Kıvırmıyor bazıları gibi.
Anladılar, daha da iyi anlayacaklar…
Bu arada BBC’nin Türkiye’ye bu kadar saldırmasının esas nedeni de belli oldu. Yakın kaynaklardan aldığım haber yayın kuruluşunun yönetiminin PKK’lı, PKK destekçisi Kürt ve İngiliz kökenli kişilerce ele ele geçirildiği konuşuluyor. Bu yöneticilerden bazılarının eşleri PKK’ya yakınlığıyla bilinen isimlerken bazıları da doğrudan terör destekçileri. Arada kaç Fetöcü örgüt mensubu var kimbilir?
Politikacılardan bahsedince hemen söyleyelim MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli her zamanki duruşunu ve söylemini korudu elbet. İP başkanı Abla bile Sayın Başkanımızı arayıp konuştu. Gerçi onun derdi biraz başka ve yayınladığı başsağlığı mesajı da bunu ele veriyor ama en azından çaba gösterdi diyebiliriz.
Ya Kemal? Kemal ne yaptı? Ne yapacak, kurmaylarını topladı, durumu ele aldı. Hatay’a da milletvekili gönderdi. Ardından klasik bir başsağlığı mesajı yayınladı. Esed ile ilgili tek kelime yok…
Be adam aç ağzını da memleketinin, milletinin arkasında dur bir zahmet!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.