SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu savaş bitmez!

Yazının Giriş Tarihi: 11.04.2022 20:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.04.2022 20:18

Dünyada ekonomik bir kriz mevcut; ABD ve Avrupa bu krizin pençesinde. Krizin Türkiye’ye yansıması ise çok farklı bir kulvarda seyrediyor. Topyekûn bir araya gelen bazı malum gruplar akla hayale gelmesi mümkün olmayacak zamlarla karıştırmaya çalışıyor ortalığı. Fırsatçı, açgözlüleri de yanlarına alan bu gruplar tarlada 3 lira 75 kuruş olduğu bildirilen biberi 50 liraya satabiliyor. (Gerçi burada hata yetkililerde. Bulun kardeşim tarlada 3.75’e satanı bakın aradaki farkı kim oluşturuyor. Vatana ihanetten yargılayın olsun bitsin.) Bunu haftalardır seyrediyoruz elimiz kolumuz bağlı. Her şey lafta kalıyor… 


Dünyada ekonomik bir kriz mevcut; Devlet verilebilecek en büyük desteği veriyor halka. Buna rağmen algı yönetimi devam ediyor. Beyinsizin biri çıkmış pastırmanın kilosunun 750 liraya çıktığını söylüyor. Gidip marketteki 199 liralık fiyata bakmaya bile tenezzül etmeyen koyunlar da inanıyor veya inanmış görünüyor. Yani bir yanda fiyatları pompalayanlar, diğer yanda o pompalanmış fiyatları daha da yüksek göstermeye çalışanlar. Almanya’da domates 2 Euro iken 8 Euro oldu dediğinizde de “Ama oranın alım gücü fazla.” martavalına sığınanlar. Çıkıp da bu durumu anlayışı en kıt olanın bile anlayabileceği şekilde anlatmayanda suç.


Dünyada ekonomik bir kriz mevcut;Bu krizden medet umup hükumetin düşeceğini zanneden zavallılar var. Öylesine umutsuzlar ki en küçük bir ihtimale bile sarılıyor bunlar. Amaçları iktidara halka hizmet edecek bir partinin gelmesi değil de iktidar partilerine sızıp kolayca malı götürmek isteyen tatlı su kurnazlarıalkışlıyor çapsız politikacıları.


Dünya nankör kaynıyor; Aldığı devlet desteğine rağmen hükumete küfür edip malı götüren soysuzu bırakın bir kenara. Elindeki malı stoklayıp zam üstüne zam yapıyor bu açgözlüler.


Dünya nankör kaynıyor;"Ukrayna'nın Mariupol kentinde yaşananlara ilişkin konuşan Zelenskiy, Ukrayna'nın, Yunanlar tarafından Hıristiyanlaştırılan Ortodoks ülkelerinden biri olduğunu ifade ederek ülkelerine yardımlarından dolayı Yunan halkına ve devletine teşekkür etti.


Savaşın ülkesindeki yıkımından bahseden Zelenskiy, daha sonra Osmanlı İmparatorluğu sınırlarında, 'Büyük Yunanistan' idealini hayata geçirme hayaliyle kurulan 'FilikiEterya' cemiyetine övgüler yağdırdı.
Osmanlı İmparatorluğu'na isyan ederek, Mora ve Girit'te binlerce Türk'ü vahşice katleden örgüt FilikiEterya'yı anan Zelenskiy, küstah ifadeler kullandı.
"

Gazetelerden...
Hem nankör hem küstah!
Siyasette ise ne olduğu belli kişiler var; Abdülkadir Selvi diyor ki; "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Kılıçdaroğlu, biraz dürüstsen, bu millete biraz inancın varsa 6’lı masa toplantısından sonra beraber oluşturduğunuz ve tutanak altına aldığınız bildiriyi, hangi büyükelçiliğe düzeltmeye gönderdin, bunu açıkla” diye çağrı yapmıştı. Kılıçdaroğlu her defasında topu taca attı. Ama o büyükelçinin kim olduğu da o büyükelçiye giden eski büyükelçinin de ismi biliniyor. Kılıçdaroğlu, susarak bu işi savuşturacağını düşünüyorsa yanılıyor çünkü Soylu bu işin peşini bırakmamakta kararlı. Bir de bakmışsınız ki işin altında bir AB ülkesinin büyükelçisi ile CHP’li eski bir büyükelçi çıkar. Çünkü devlet, neyin ne olduğunu biliyor."


Bu savaş bitmez! Bu ABD ve Avrupa’nın Türkiye ile savaşıdır. Büyüyen ve artık vesayetin olmadığı bir Türkiye ile. Türkiye ve onun büyük lideri Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile olan savaşı.


Ukrayna savaşını mı sordunuz? O biter canım, ABD ve Nato menfaatleri karşılanınca biter…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.