SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Bursa’da flaş gelişme!

AK Parti kongreleri koronavirüs salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken, değişmesine karar verilen Nilüfer, İnegöl ve Kestel’de ilçe başkan ve yönetimlerinin istifaları genel merkezin isteğiyle Parti Genel Merkezi Şubat ayında yaptığı değerlendirme çerçevesinde Kestel, İnegöl ve Nilüfer İlçe başkanları ile yola devam etmeme kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2020 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2020 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Bursa’da flaş gelişme!

Yapılan değerlendirmenin ardından Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve Kestel İlçe Başkanı Mustafa Bayrak’a teşekkür edilerek yeni dönemde kendileriyle devam edilmeyeceği tebliğ edildi. 

KORONAVİRÜS ENGELİ

AK Parti Bursa’daki ilçe kongrelerinin Mart ayında yapılması planlandı ancak koronavirüs salgını nedeniyle alınan yeni bir kararla erteleme yoluna gidildi. Her ne kadar siyasi faaliyetler durdurulmuş olsa da önümüzdeki süreçte yapılacak kongrelere yeni ilçe başkanlarının hazırlanması ve yönetim kurullarını oluşturması için AK Parti Genel Merkezi bu üç ilçede başkan ve yönetimlerinin istifasını istedi. 

AK Parti Nilüfer, Kestel ve İnegöl ilçe başkaları ve yönetimleri Genel Merkez’in talebi doğrultusunda 29 Mart 2020 tarihinde istifalarını yazarak görevlerinden ayrıldı.  Bursa’da 17 ilçe başkanından 14’ü ile yola devam etme kararı alan AK Parti, Nilüfer’de Eşref Kurum, İnegöl’de Mustafa Durmuş ve Kestel’de Sinan Aktaş isimlerini ilçe başkanlığı için aday gösterdi.
İstifaların ardından yeni ilçe başkanları tarihleri yeniden belirlenecek ilçe kongreleri için hazırlıklarını yapacak ve yönetimlerini oluşturacak.
 

Alpaslan YILDIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.