SON DAKİKA
Hava Durumu

ARTKAFKON, Bursa ve ülke tarımına katkı koymayı hedefliyor

Artvin-Ahıska-Batum Dernekleri Konfederasyonu (ARTKAFKON) Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, Bursa Gıda ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürü Yıldıray İstanbullu’yu ziyareti sırasında, "Enstitümüz ile iş birliği yaparak, kent ve ülke tarımına katkı koymayı hedefliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2023 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2023 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
ARTKAFKON, Bursa ve ülke tarımına katkı koymayı hedefliyor

Artvin-Ahıska-Batum Dernekleri Konfederasyonu (ARTKAFKON) yönetimi Bursa Gıda ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürü Yıldıray İstanbullu’yu makamında ziyaret etti. ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu, kurumlarla gerçekleştirilen ortak projelere önem verdiklerinin altını çizdi. Bursa Gıda ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürü Yıldıray İstanbullu da işbirliğini kendilerinin de önemsediğinin altını çizerek, "Girişimcilik, gıda üretimi ve ticaretiyle ilgili  hibe ve destekler konusunda konfederasyona bağlı federasyon ve üyeleri için  bilgilendirme toplantısı düzenleyeceğiz. Bunu yıl sonuna doğru yapabiliriz” dedi. 

"Bursa’mız için müsbet sonuçları olacağı ortaklıklara kapı aralayacağı inancındayız"

“Ülkemiz ve Bursa’mız hepimizin ortak paydası" diyen Manasoğlu, "Kurumlarımızın, derneklerimizi ve bizlerin gerek ortak çalışmaları olsun gerekse bireysel çalışmaları olsun çok önem arz ediyor. Enstitümüz ile iş birliği yaparak, kent ve ülke tarımına katkı koymayı hedefliyoruz. Bu konuda Bursa Gıda ve Yem Kontrol Araştırma Enstitüsü Müdürü sayın Yıldıray İstanbullu da gıda üretimi ve ticaretiyle ilgili hibe ve destekler konusunda konfederasyona bağlı federasyon ve üyeleri için bilgilendirme toplantısı düzenleyebileceklerini ifade ettiler. Bu toplantının üyelerimiz ve Bursa’mız için müsbet sonuçları olacağı ortaklıklara kapı aralayacağı inancındayız. Bursa gıdası özelinde ülkemizin değerli yerli ürünlerin korunması ve geliştirilmesi konuları üzerinde de istişarede bulunduk” diye konuştu. 

(Bülten)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.