SON DAKİKA
Hava Durumu

Ayhan Salman'dan çok sert Engin Özkoç açıklaması

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı söylediği sözlere tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2020 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2020 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ayhan Salman'dan çok sert Engin Özkoç açıklaması

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan SalmanCHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı söylediği sözlere sert tepki gösterirken, Özkoç'un derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Ayhan Salman yazılı açıklamasında şunları söyledi:

"Bilindiği üzere ülkemiz Suriye'de kendi halkını katleden zalim bir rejime ve terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele vermektedir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçmekteyiz. Şehitlerimiz var, gazilerimiz var. Milletimizin bu acıyla kalbi yanarken CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında, -burada tekrar etmeyi zul addetiğimiz sözlerle- ülkemizin birliğini-bütünlüğünü ve beraberliğini temsil eden Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaretler savurmuştur. Öncelikle Engin Özkoç'un Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik bu sözlerini misliyle kendisine iade ediyoruz" dedi.

İstifaya davet etti

Engin Özkoç'un bu ahlaksız sözleri siyasi eleştiriyi olmaktan çıkıp hakarete vardığını kaydeden Salman, "Kendisini derhal istifaya davet ediyoruz. Vatan haini kimdir? Vatan haini Türkiye'nin kiminle problemi varsa o ülkenin kucağına koşanlardır! Yurt dışında Türkiye aleyhine lobi yapanlardır! PKK'nın siyasi uzantılarıyla ortaklık yapanlardır.17- 25 Aralık darbe girişimi sonrası FETÖ ile işbirliği yapanlardır. Darbe şakşakçılarıdır. Cumhurbaşkanımızın şerefi, onuru, haysiyeti 83 milyon vatandaşımızın, ülkemizin onuru, şerefi ve haysiyetidir." dedi.

CHP tarihine kara bir leke

Hakaretin sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a değil onun temsil ettiği makama da yapıldığını ifade eden İl Başkanı Ayhan Salman, "Gözünü siyasi ve şahsi hırs bürümüş bir Grup Başkanvekili şirazeden çıkarak kin ve nefret dolu bir tavırla pervasızlık yapmıştır. PKK-PYD'nin, Esed'ın inlerine düşen her SİHA bombası CHP'de rahatsızlığa yol açmaktadır. Bu pervasızlık, hazımsızlıktan kaynaklanmaktadır. CHP, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye düşmanlarına karşı kararlı duruşunu bir türlü hazmedememektedir. Öyle anlaşılıyor ki; CHP'nin bu Grup Başkanvekili, Türkiye'yi zayıflatmak isteyen lobilerin, sinsi Esed destekçilerinin, terör yandaşlarının ve Türkiye'yi uzun zamandan beri karıştırmak isteyenlerin mayın eşekliğini yapmaktadır. Bu utanç; CHP tarihine kara bir leke olarak geçmiştir" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.