SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Yılmaz çiftçileri dinledi

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçede üretim yapan çiftçilerle bir araya gelerek talep ve beklentilerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2022 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2022 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Yılmaz çiftçileri dinledi

 Bursa’nın sanayi şehri özelliğinin yanında bir tarım şehri de olduğunu belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Bursa sanayi şehri olduğu kadar aynı zamanda bir tarım kentidir. Bugün Bursa Ovası’nın en verimli bölgelerinden birisi olan Vakıf Mahallesi’nde tarımsal faaliyet yürüten hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek hasbihal ettik. Onların sorunlarını dinledik, gerekli çözümleri üretmek için notlarımızı aldık. Yerel yönetim olarak, her türlü tarımsal üretimi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşlarla buluşmadan, esnafı dinlemeden, mahalleleri sokak sokak gezmeden hayata geçirilecek projelerin yapılacak çalışmaların bir ayağının her zaman eksik kalacağını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hep ortak akıl vurgusu yaptık. ‘Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yöneteceğiz’ demiştik. Bu sözümüzün gereği olarak Yıldırım’ı mahalle mahalle gezip, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onların taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinliyoruz. Mevcut sorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde üretiyoruz. Mahallelerimizi gezmeye, vatandaşlarımızla buluşmaya ve Yıldırım’ı sahadan yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.