SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da güvenlikçi, önce eşini sonra kendisini vurdu

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, güvenlikçi önce eşini ardından kendisini vurarak intihara teşebbüs etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2022 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2022 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da güvenlikçi, önce eşini sonra kendisini vurdu

Bursa’nın Karacabey ilçesi Gazi Mahallesi'nde saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda, özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan Orcay ve Gözde Korku bir anda tartışmaya başladı. Edinilen bilgiye göre, tartışma sonucunda cinnet geçiren 35 yaşındaki Orcay Korku, evlerinde önce 31 yaşındaki eşini, öldürürken, daha sonra da aynı silahla kendisini vurarak intihara teşebbüs etti. Apartmanda bulunan komşuları silah sesini duyunca eve koştu. Korkunç manzara ile karşılaşan komşuları emniyete ve sağlık ekiplerine haber verip yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi.
Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Gözde Korku’nun olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederken, Orcay Korku ağır yaralı olarak önce Karacabey Devlet Hastanesi’ne oradan da Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Orcay Korku’nun beyin ölümünün gerçekleştiği fakat bitkisel hayatta olduğu için yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.
Orcay Korku ve Gözde Korku çiftinin ikinci evlilikleri olduğu öğrenilirken, Orcay Korku’nun ilk evliliğinden bir erkek, Gözde Korku’nun da ilk evliliğinden bir kızı olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.