SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da koronayı umursamadan halay çektiler!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir düğün salonunda, pandemi kurallarına dikkat edilmemesi ve korona virüsü hiçe sayarak halay çekilmesi büyük tepki çekti. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri hem işletme sahibine hem de düğün sahibine işlem yaptı. Ayrıca polis ekipleri görüntülerden yola çıkarak halay çeken 30 kişiye de cezai işlem uygulayacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2020 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2020 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da koronayı umursamadan halay çektiler!

Tüm dünyayı etki altına almaya devam eden korona virüsle mücadele sürüyor. Tüm ikazlara rağmen kurallara uymayan duyarsız insanlar vakaların artmasına, hatta canların gitmesine neden oluyor. İnegöl'de bir düğün salonunda çekilen görüntüler görenleri şok etti.
Alınan kararlar doğrultusunda düğün salonlarında oyun oynaması yasaklanırken, düğünler ise 1 saatle kısıtlandı. Ancak kurallara bazen ne düğün salonları nede vatandaşlar uyuyor. İnegöl'de bir düğün salonunda onlarca kişinin el ele verip halay çekmesi büyük tepkilere neden oldu. Görüntülerin sosyal medyadan paylaşılması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ekipler söz konusu düğün salonu ve düğün sahibi hakkında işlem yaparken, adli soruşturma da başlatıldı.
Polis yaptığı incelemede 30 kişinin kimliğini tespit ederken, bu kişilere ceza uygulanacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.