SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da sigarasız bir dünya için yürüdüler

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Bursa İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Dünya Sigara Bırakma Günü’ kapsamında yürüyüş programı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2020 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2020 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da sigarasız bir dünya için yürüdüler

Mihraplı Hüdavendigar Kent Parkı'nda gerçekleştirilen yürüyüşe AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin, Osman Mestan ve Atilla Ödünç, Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, Bursa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı, Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık, sağlık personelleri ve kadın meclisi üyeleri katıldı. Yoğun kar yağışına aldırmayan katılımcılar, ellerinde sigaraya karşı sloganların yer aldığı dövizlerle park çevresinde tur attı.

Programda konuşan AK Parti Bursa Mustafa Esgin, sigarayla mücadelede kanunsal düzenlemelerin yapıldığını ancak toplumsal farkındalığın bu noktada büyük anlam taşıdığını belirtti. Bütün kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle topyekûn mücadele edilerek, bir sonuç alınabileceğini vurgulayan Esgin, “Toplumumuzun daha sağlıklı bireyler olması noktasında mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bugün yoğun kar yağışı altında güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan standa katılımcılara karbonmonoksit ölçümü yapıldı. Ayrıca konuyla ilgili katılımcılara çeşitli broşürler de dağıtıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.