SON DAKİKA
Hava Durumu

'Bursa ile Ankara arasında köprüyüz'

Yoğun tempoda geçen yerel seçim çalışmalarını geride bırakan AK Parti İl Başkanlığı, sıcakların da etkisiyle artan rehavete inat, yaz d

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2019 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2019 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Bursa ile Ankara arasında köprüyüz'
Yoğun tempoda geçen yerel seçim çalışmalarını geride bırakan AK Parti İl Başkanlığı, sıcakların da etkisiyle artan rehavete inat, yaz dönemi çalışmalarını hızlandırdı. Yaz dönemini de etkin ve verimli geçirmek isteyen İl Başkanı Ayhan Salman, kamu kurumlarına  gerçekleştirdiği ziyaretlerle, Bursa'ya yönelik yatırım ve hizmetleri yakından takip ediyor.

Bursa'nın su, tarım, ticaret, enerji ve finans sektörlerindeki son durumlarını görmek isteyen Başkan Salman, kamu ve özel kurumlara yönelik ziyaret turu başlattı. Salman, program kapsamında DSİ Bölge Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, Halkbank Bölge Müdürlüğü, Uludağ Gümrük ve Ticaret Müdürlüğü, TSE Bölge Müdürlüğü, TÜİK Bölge Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Müdürlüğü, Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve LİMAK Uludağ Elektrik Müdürlüğü'nü ziyaret etti.



Ziyaretler hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, bakanlıkların taşra teşkilatlarının, merkezle doğrudan bağı olan ve buradaki yatırım ve hizmetleri sürdüren kurum ve kuruluşlar olarak çok önemli olduğunu vurguladı.



Bu amaçla gerçekleştirdiği ziyaretlerde, kurumun en yetkili ağzından Bursa'ya yönelik planlama, proje ve inşa aşamasındaki hizmetleri net olarak görebildiklerini kaydeden Salman, "Kurumlarımızın müdürleriyle yatırımların ve hizmetlerin ne aşamada olduğunu ve olası eksiklerin giderilmesi noktasında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Siyaset kurumu olarak bürokrasideki aksaklıkların, tıkanıklıkların önünü açabilmek, Ankara ile Bursa arasında köprü olabilmek adına faydalı ziyaretler gerçekleştirdik. Bursa'ya yönelik hizmet ve yatırımların kesintisiz devam ettiğini görmek bizi fazlasıyla mutlu etti. Ziyaretlerimizi önümüzdeki günlerde de devam ettireceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.