SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Müftüsü, Yılmaz Özdil'in ekmeğiyle oynadı

Bursa Müftüsü İzani Turan’nın sosyal medya hesabı üzerinden “Durmadan devlet millet düşmanlığı yapanlar, hazır kapılar açılmışken mülteci taklidi yaparak ait oldukları yere defolup gidebilirler” sözlerini Sözcü’nün Kemalist yazarı Yılmaz Özdil üstüne alınmış. 2 bin 500 liraya Kemalist beyaz Türklere Atatürk kitabı satarak servetine servet katan Özdil, devlet millet düşmanı sözünü üzerine alınarak Turan’a ağır sözler içeren bir yazı kaleme alarak öfkesin kustu.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2020 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2020 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Müftüsü, Yılmaz Özdil'in ekmeğiyle oynadı

Beyaz Türk Kemalistleri ve dahi çocuklarına istismarın dibine vurarak 2 bin 500 liraya Atatürk kitabı satan ve zengin olan Yılmaz Özdil, Müftü İzani Turan’ın devlet millet düşmanlarına söylediği sözü her nedense üzerine alındı.  Özdil, bu sözlerin her nedense Kemalist beyaz Türklere söylendiğinden hareketle, müftüye hakarete varan sözler etti.

HER VATAN EVLADI AYNI SÖZÜ SÖYLER

Kemalist ve beyaz Trük tayfasının hedefine aldığı Bursa Müftüsü İzani Turan, sosyal medya adresinden sınırdan geçen mültecilere atıfta bulunarak 'devlet-millet düşmanlığı yapanlar defolup gitsin' paylaşımında bulunmuştu. Bu paylaşımın ardından belli bir kesim bu durumu üzerine alınarak Müftü Turan’a saldırmaya başladı. Oysa Müftü Turan’ın sözü çok açık ve bu milletin kahır ekseriyetiyle aynı yönde.  Özdil’in üzerine aldığı sözler şöyle:  "Durmadan millet-devlet düşmanlığı yapanlar, hazır kapılar açılmışken mülteci taklidi yaparak ait oldukları yere defolup gidebilirler"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.