SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde kalite çalışmaları son sürat devam ediyor

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), tüm birimleri ile gerçekleştirdiği kalite hareketinde hızla ilerlemeye devam ediyor. Türk Standartları Enstitüsü yetkilileri tarafından 23-24 Haziran 2022 tarihlerinde 2 gün boyunca süren gözetim tetkiki süreci tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2022 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2022 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Uludağ Üniversitesi’nde kalite çalışmaları son sürat devam ediyor

Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz başkanlığında yapılan açılış toplantısında Üniversitede geçen yıldan günümüze kadar yapılan ve planlanan faaliyetler hakkında bilgiler verilerek, iki günlük tetkikin planlaması yapıldı.

İki günlük tetkikte Kalite Koordinatörlüğü başta olmak üzere, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Teknik Bilimler MYO, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Personel Daire Başkanlığında saha tetkiki gerçekleştirildi.

Kapanış toplantısında tetkik heyeti tarafından elde edilen gözlemler, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Prof. Dr. Adem Doğangün, Genel Sekreter Osman Dikmen, Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Yasemin Özdemir ve Kalite Koordinatörlüğü personeline sözlü olarak tebliğ edildi. Baş Tetkikçi Necati Karahan tarafından, tetkikçiler Ebru Minas, Mustafa Ekin ve Meryem Kütükçü ile birlikte yapılan değerlendirmelerin sonuçları Üniversite yönetimiyle paylaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.