SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Vakıflar Müdürlüğü’nden Yetim ve Öksüz Çocuklara Bayram Hediyesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Bursa Bölge Müdürlüğü olarak, vakıf medeniyetinin en önemli değerlerinden biri olan yardımlaşma ve dayanışma geleneğini yaşatmaya Kurban Bayramında da devam ediyoruz.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2025 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2025 09:36
Kaynak: İHA
Bursa Vakıflar Müdürlüğü’nden Yetim ve Öksüz Çocuklara Bayram Hediyesi

Kurban Bayramı öncesinde Bursa, Bilecik, Yalova ve Sakarya illerimizde yaşayan 1008 öksüz ve yetim ihtiyaç sahibi evladımıza bayram sevincini yaşatmak adına 4.000 TL değerinde hediye giyim çeki ulaştırdık.

Çocuklarımızın bayramlık alışverişlerini gönüllerince yapabilmeleri için hazırlanan hediye giyim çekleri, ekiplerimiz tarafından bizzat evlerine gidilerek teslim edildi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un ve Vakıflar Genel Müdürümüz Sayın Sinan Aksu’nun selamlarını da kendilerine ilettik.

Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak, ecdadımızdan miras kalan vakıf kültürünü yaşatmaya, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya ve onların mutluluğunu paylaşmaya devam edeceğiz. Bayramın, tüm çocuklarımıza neşe, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyoruz.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.