SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'ya virüs resmen bu hastaneden yayılıyor!

Tüm dünyada etkili olan ve Türkiye'de son günlerde büyük bir artış trendine giren korona virüs hakkında kısıtlayıcı tedbirler alınırken Bursa'dan gelen görüntüler pes dedirtti.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2020 19:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2020 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'ya virüs resmen bu hastaneden yayılıyor!

2019 Aralık ayında Çin'de ortaya çıkan ve hala tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkisini gösteren korona virüs pandemisi can almaya devam ediyor.

2020'nin Ekim ayından itibaren Türkiye'de artış trendine giren pandemide günlük vaka sayıları 7 binlere dayanmışken, Bilim Kurulu tavsiyesiyle bir çok kısıtlama tekrar hayata geçirilmişti.

Tüm bunlar olurken Bursa'da Güney Marmara'nın neredeyse tümüne hizmet veren Bursa Şehir Hastanesi'nden gelen görüntüler pes dedirtti.

Yasak olmasına rağmen hastane kafetaryasının açık olduğu görülen görüntülerde vatandaşların bir çoğunun 'korona virüs' testi olmak için beklediği öğrenildi.

#Bursa şehir hastanesi kampüsü içindeki kafeteryalar açık oturanların bir çoğu kovit testi bekliyor iddialı olacak ama Bursa’ya hastalık buradan yayılmakta...çok yazık @YakupCanbolat pic.twitter.com/27rzbm2iqs

— NezirAsaroğlu (@NezirAsaroglu) November 23, 2020

Maskesiz bir şekilde kafetaryada oturan vatandaşlar korona virüse adeta zemin hazırladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.