SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Pazar günü o yollar kapalı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin himayesi ve Turkcell’in iletişim sponsorluğunda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen GranFondo Bursa, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleştirilecek. Etkinlik boyunca şehir içindeki birçok yol trafiğe kapalı olacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2020 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2020 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursalılar dikkat! Pazar günü o yollar kapalı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin himayesi ve Turkcell’in iletişim sponsorluğunda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen GranFondo Bursa, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı 2 bine yakın bisikletseverin katılacağı organizasyonun startı Bursa Millet Bahçesi’nden verilecek. Altıparmak ve Osmangazi’den geçecek bisikletçiler, finişi de yine Bursa Millet Bahçesi’nde yapacak. Kısa yarış, uzun yarış, paralimpik kısa yarış, paralimpik uzun yarış ve milli uzun yarış olmak üzere 5 kategoride gerçekleştirilecek olan GranFondo Bursa, ‘Zaferi yüreğinde, gücü pedalında hisset’ sloganıyla düzenlenecek.

GERÇEK STARTA KADAR MASKE TAKILACAK

Sporcuların startta bölünmüş çizgilerden çıkış yapacağı GranFondo Bursa’nın sembolik startında maskeler de takılı olacak. Alandaki sağlık önlemlerinin 10 kat artırıldığı organizasyonda sporcu dinlenme alanları da sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanacak.

İŞTE KAPALI OLACAK YOLLAR

Pazar günü Saat 06:00’dan itibaren Altıparmak’tan Çekirge istikametine giden yol, 08:30’dan itibaren Altıparmak, Heykel, İnönü Caddesi, Büyükşehir Belediyesi binasından itibaren Ankara Caddesi’nden İzmir Yolu istikameti, FSM Bulvarı, 09:30’dan itibaren İzmir yolu istikameti Minteks Kavşağı, Başköy, Akçalar yolu, 10:00’dan itibaren Doğanalan, Eski Mustafakemalpaşa Yolu, Unçukuru, Maksempınar, Kayapa yollarının araç trafiğine kapanması, eş zamanlı olarak Akçalar, Hasanağa ve Kayapa arası yolları,10:30’dan itibaren Kayapa, Çalı, Demirciköy, Misi Köy’den Orhaneli Yolu’na kadar olan kısım ve Orhaneli-Bursa istikameti, Misi Köyü’nden itibaren Odunluk Bölgesi, Mihraplı Köprü, Dik Kaldırım, Hayran Cd., TRF. Şb. Md.lüğü, Zübeyde Hanım Cd., Çekirge Meydanı, Çekirge Cd. araç trafiğine kapatılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.