SON DAKİKA
Hava Durumu

Çevre Dostu Dijital Kartvizit: "Trowas"

Pandemi süreci ile birlikte gün geçtikçe daha hızlı dijitalleşen dünyada, eski ve sıradan alışkanlıklar yerini inovatif teknolojilere bırakıyor. Dijitalleşen dünyada artık kartvizitler de şekil değiştiriyor. Bursa’da hayata geçirilen ve kısa sürede yoğun ilgi gören Trowas dijital kartvizitler, tek kullanımlık kağıt kartvizit kullanım alışkanlığını ve iş dünyasında iletişimde farklılık sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2022 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2022 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Çevre Dostu Dijital Kartvizit: "Trowas"

Etkisi hala sürmekte olan COVID-19 salgını, pek çok alandaki alışkanlıkların değişmesine ve dijitalleşmesine neden olması sürdürüyor.
Bu dönemde büyük baskı maliyeti oluşturan ve virüs taşınımını artırabilen kartvizitler de yerini çevreci, sağlıklıve temassız iletişim imkanı sunun NFC teknolojisi altyapılı kartvizitlere bıraktı.
Bursa’da hayata geçirilen ve kısa sürede yoğun ilgi gören Trowas dijital kartvizitler, tek kullanımlık kağıt kartvizit kullanım alışkanlığınıdeğiştiriyor ve iş dünyasında iletişimde farklılık sunuyor.

ALTYAPISINDA NFC TEKNOLOJİSİ VAR
Trowas Kurucu Ortağı Faruk Çıbuk, yeni geliştirdikleri çevre dostu teknoloji sayesinde doğal kaynakların daha az tüketilmesine ve çevresel etkinin azaltılmasına destek olacaklarını söyledi. 
Teknolojik ilerlemeyle birlikte, bilgi iletmek her zamankinden daha önemli hale geldiğinin altını çizen Faruk Çıbuk, “Trowas dijital kartvizit, NFC teknolojisi ile bilgilerinizi tanıştığınız insanlara aktarmanın basit, akıllı ve kalıcı yoludur. Yeni tanıştığınız insanlarla kişisel ya da iş bilgilerinizi tek dokunuşla paylaşmanızı ve kolaylıkla bilgileri telefonlarına kaydetmelerini sağlar” diye konuştu.
Kartların içinde NFC teknolojisi ile çalışan bir çip bulunduğunu belirten Çıbuk, “Küresel iklim krizine karşı sürdürülebilir ve inovatif yeşil teknolojileri geliştiren bir girişimiz. Geliştirdiğimiz çözümler aracılığıyla, bireylerin ve markaların ortak bir farkındalık ile buluşarak iklim krizine karşı hep birlikte mücadele edebilmelerini sağlıyoruz.İnsanların tek kullanımlık kağıt kartvizit kullanım alışkanlığını ve iş dünyasında etkileşim şeklini değiştirmek için Trowas dijital kartviziti geliştirdik. Kartı telefona yaklaştırdığınızda, ekranda bir pop-up belirir. Kullanıcı açılan pop-up’atıklar ve kartvizit bilgilerinizi telefonuna kaydeder”dedi.

GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR PLASTİKTEN
Trowas’ın, kağıt kartlara harika bir alternatif oluşturan geri dönüştürülebilir plastikten üretildiğine işaret eden Çıbuk, misyonlarının, basılı kağıt miktarını azaltırken profesyonel bağlantıları kolaylaştırmak ve daha iyi iş fırsatları oluşturmak olduğunu sözlerine ekledi.

(BÜLTEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.