SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Bursa siyasetinde 3 maymunu oynuyor

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve CHP İl Başkanı İsmet Karaca’yı topa tuttu. Mudanya’nın çok kötü yönetildiğine dikkati çeken Seymenler, CHP İl Başkanı İsmet Karaca’nın sapla samanı karıştıran açıklamalarıyla öküz altında buzağı aramaktan başka icraatı olmadığını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2020 21:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2020 21:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP Bursa siyasetinde 3 maymunu oynuyor

MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, yaptığı açıklama ile CHP’yi adeta topa tuttu. CHP’li Hayri Türkyılmaz’ın yönettiği Mudanya’da; belediyenin iyi yönetilmediği, yönetimsel sıkıntılar olduğu, vatandaşın ihtiyaçlarına karşılık vermede yetersiz ve ilgisiz kaldığını anlatan Seymenler, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak gerek belediye meclis toplantılarında, gerek basında Mudanyalı hemşehrilerimizin sesi olmaya, ihtiyaç ve taleplerini dile getirmeye var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

HİBELİ HUZUR HAKKI İDDİALARI

Seymenler, Erden’in geçenlerde basında da ‘hibeli huzur hakkı’ başlığıyla çıkan, kamuoyunda dolaşan bazı iddiaları MHP Mudanya Belediye Meclis Grup Sözcüsü Bülent Erden’in sosyal medya ve basın aracılığıyla dile getirdiğini ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan açıklama yapmasını istediğini vurguladı. Bu iddiaların defalarca dile getirilmesi ve kamuoyu ile paylaşılmasına rağmen Hayri Türkyılmaz’ın adeta kafasını kuma gömüp bu iddiaları görmezden geldiğini, her nedense kamuoyu vicdanını rahatlatmak adına bu vahim iddialar karşısında açıklama yapma gereği duymadığını ifade etti.

SORULARI YİNELEDİ

MHP İlçe Başkanı Erkut Seymenler, şeffaf, halka açık ve sorgulanabilir belediyecilik adına Hayri Türkyılmaz’a soruları bir kez daha sorarak cevap beklediklerini belirterek, “CHP’li tüm meclis üyeleri çeşitli huzur hakları ve uyduruk mesul müdürlükler oluşturularak tatlı maaşlara bağlanmak mı istenmektedir? Henüz faaliyete geçmemiş ve belediyeye kazandırılmamış bir şirketten belediye başkanının kendisine ve meclis üyelerine maaşlar yatmış mıdır? MUDBEL şirketinde Başkanın ve belediye meclis üyelerinin aldıkları huzur hakları konusundaki durum nedir? Pandemi döneminde tüm esnaf çeşitli sıkıntılarla mücadele ederken, Hayri Türkyılmaz, kendisi ve meclis üyelerine ilave maaşlar peşinde midir sorusunun cevabını; bir türlü atayamadığı siyasi Belediye Başkan Yardımcısından alamayacağımıza göre, bizzat Hayri Türkyılmaz’dan sorularımıza acilen cevap vermesini ve kamuoyu vicdanını rahatlatmasını bekliyoruz. Yoksa sükût ikrardan gelir.” dedi.

İLÇE BAŞKANINI GÖREN VAR MI?

CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın’ı da sert sözlerle eleştiren Seymenler, “Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz yönetemediği Mudanya Belediyesi ile bu kadar kamuoyu ve vatandaşların tepkisini çekerken CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın’ı göreniniz var mı? Ömer Aydın’ın olan bitenden haberi yok mu? Sayın Ömer AYDIN, biliyorsunuz da bu durum sizin için önem mi arz etmiyor? Siz İlçe Başkanı değil misiniz? Belediye Başkanınıza nedir bu durum diye sormuyor musunuz? Böyle ilçe başkanlığı olmaz…” diye konuştu.

KARACA’YA SERT ÇIKTI

CHP İl Başkanı İsmet Karaca’ya da çok sert sözlerle yüklenen Erkut Seymenler, “Peki ya sapla samanı karıştıran açıklamalarıyla öküz altında buzağı aramaktan başka icraatini göremediğimiz CHP İl Başkanı İsmet KARACA’ ya ne demeli? 3 tane belediyesinin olduğu Bursa’da en kötü yönetilen belediye olan Mudanya’yı işitmiyor mu? Mudanyalı hemşehrilerimizin sıkıntıları ona ulaştırılmıyor mu? Yoksa BUDO açıklamalarında olduğu gibi Mudanya’yı İstanbul’un bir ilçesi mi sanıyor ki olan bitene ses çıkarmıyor. Dile getirilen bu iddiaların cevabı nedir diye hesap sormuyor. Kötü yönetilen Bir Mudanya Belediyesi, olan bitene ilgisiz İlçe Başkanı ve hesap soramayan İl Başkanı ile yılları heba olan Mudanya gerçeği ile anlaşılan o ki; CHP Bursa ve Mudanya siyasetinde vatandaşın dertleri ve soruları karşısında 3 maymunu oynuyor… Görmüyor, Duymuyor, Konuşmuyor…” dedi.

Alpaslan YILDIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.