SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’li Sertaslan’ın vukuatları bitmiyor!

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan büyük bir skandala daha imza attı. Tüm Türkiye’de hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanırken, CHP’li Sertaslan bu yasağı delerek, arkadaşlarıyla balığa gitti. Bursa Valisi Yakup Canpolat’ın bizzat verdiği direktifle sahil güvenlik ekipleri tarafından Sertaslan ve arkadaşlarına toplam 144 bin lira para cezası kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2020 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2020 23:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
CHP’li Sertaslan’ın vukuatları bitmiyor!

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın vukuatları bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde intihar girişiminde bulunduğu iddiasıyla gündeme gelen CHP’li Sertaslan bu kez ise bir belediye başkanına yakışmayacak davranışta bulundu. Türkiye’de verilen koronavirüs mücadelesi kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını delen Uğur Sertarslan, arkadaşlarıyla birlikte balığa gitti. Herkes evinde virüse karşı verilen mücadeleye karşı fedakarlık yaparken, CHP’li Sertarslan ise balık keyfi yapmayı tercih etti. Konumuna güvenerek yanlış bir davranış sergileyen Sertaslan’a sahil güvenlik ekipleri ise ayrıcalık göstermedi. Bursa Valisi Yakup Canpolat, bizzat Başkan Sertaslan ve arkadaşlarına ceza kesilmesini istedi. Sahil güvenlik ekipleri, Uğur Sertaslan ve arkadaşlarına toplamda 144 bin lira para cezası kesti.

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞTU

Kısa bir süre önce hastaneye kaldırılan ve alkolle birlikte, miğdesinden 90'a yakın ilaç çıkarılan Sertaslan’ın intihar ettiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüş, daha sonra bu haberler Sertaslan ve CHP’li yetkililerce yalanlanmıştı. Ancak birbirinden tezat açıklamalar nedeniyle olayın gerçekliği bir türlü aydınlatılamamıştı. CHP’li Sertaslan’ın tüm ülkede uygulanan yasakta böylesine sorumsuzca bir davranış sergilemesi ise kafalara psikolojik sorunları mı var sorusunu getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.