SON DAKİKA
Hava Durumu

Enkazda çıkan yangını Bursa itfaiyesi söndürdü

Hatay’da dün akşam saatlerinde peş peşe gelen iki depremin ardından çöken binanın enkazında hayatını kaybeden bir kişi, AFAD ekipleri tarafından çıkarıldı. Tam bu sırada başlayan yangın, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çevre binalara sıçramadan söndürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2023 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2023 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Enkazda çıkan yangını Bursa itfaiyesi söndürdü

Türkiye’yi yasa boğan ve 11 ilde büyük yıkımlara yol açan depremlerin yaralarını sarma çalışmaları devam ederken, Hatay dün gece iki depremi birden yaşadı. Merkez üssü Hatay’ın Defne ilçesi olan 6.4 ve merkez üssü Samandağ ilçesi olan 5.8 büyüklüğündeki depremler, ağır hasarlı binalarda yıkıma yol açtı. Büyükşehir Belediyesi’nin Antakya’daki Koordinasyon Merkezi’nde alarm durumuna geçen Bursa itfaiyesi, AFAD’ın yönlendirmesiyle Küçükdalyan Mahallesi İpek Sokak üzerinde çöken bir binanın enkazına geçti.
Enkaza ilk müdahaleyi yapan AFAD ekipleri, binadan bir kişinin cansız bedenini çıkardı. AFAD ekiplerinin çalışmalarını tamamlandığı sırada bir anda binada yangın çıktı. Olay yerinde hazır bulunan Bursa itfaiyesi, alevlerle aydınlanan gecede yangına anında müdahale etti. Yangın, çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.