SON DAKİKA
Hava Durumu

Farkındalık Ödülü Osmangazi'ye

Hizmet ve projeleri ile Türkiye’de birçok belediyeye örnek olan Osmangazi Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen '2012 Kal

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hizmet ve projeleri ile Türkiye’de birçok belediyeye örnek olan Osmangazi Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen '2012 Kalite Şehri Farkındalık Ödülü’nün sahibi oldu. 


BTSO’da düzenlenen törende ödülü alan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bu farkındalık yalnızca Osmangazi’nin değil, marka kent olmak isteyen Bursa’nın. Bu farkındalık, Türkiye’yi dünyaya taşımak isteyen bir belediyecilik anlayışının farkındalığıdır. Bunu sağlayan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerde önce kalite ve memnuniyet ilkesi ile hareket eden, verimli hizmet anlayışı ile hem ilçe, hem de personel için en ideal olanı hayata geçirmeye gayreti içerisinde olan Osmangazi Belediyesi, 11 yıl önce çıktığı kalite yolculuğunda 3 kalite belgesi alan tek belediye oldu. TSE EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, TSE 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ile TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerini alarak, bu alanda bir ilke imza atan Osmangazi, bunların yanı sıra personeline TS 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi eğitimleri de veriyor.
BTSO’da düzenlenen ödül töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, TSE tarafından verilen belgeleri ‘Alalım dursun, asalım bulunsun’ mantığı ile almadıklarını söyledi. “Maksadımız bu çalışmalar sayesinde kurumsal gelişimi sağlamak. Her konuda olduğu gibi bu konuda da hem vatandaşlarımız hem de personelimiz için örnek çalışmalar üretmek istiyoruz. Biz kaliteli hizmet adına her türlü eğitimi ve yeniliği hayata geçiriyoruz. Personelimize verdiğimiz eğitimler ile hizmet kalitesini arttırırken, kaliteli iş ortamı oluşturmak için de çalışıyoruz.
Hem personelimiz hem de vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda hizmet üretme ve hizmet alması için çabalarımız bundan sonra da aralıksız devam edecek” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.