SON DAKİKA
Hava Durumu

FETÖ akrepleri rövanş peşinde!

Gerçekleri yazmanın ve söylemenin bir bedeli var ve o bedeli bugün Bursa Şehir Gazetesi ve Sahibi Nezir Asaroğlu’na ödetmek için hortumcu medyası, FETÖ’cüler ve haram zıkkım tezgahları bozulmasın isteyen çıkar grupları el ele vermiş durumda.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2020 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2020 20:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
FETÖ akrepleri rövanş peşinde!

Sadece Bursa’nın değil Türkiye’nin ibretle ve dikkatle izlediği kumpas girişiminde şimdi de 2018 yılında tanık gösterilen işadamlarının aleyhte ifade vermediği için bekletilen dosya bir hafta içinde tamamlanarak dava açıldı.

Şarlatanlarla başlayıp FETÖ’cü konteyner medyası ile devam eden, onlar da yetmeyince hortumcu Cavit Çağlar’ın Olay Gazetesi ve köşe yazarlarının sahaya sürüldüğü iftira yalan ve kumpas kampanyası, yine çok dikkat çekici bir gelişmeyle devam ediyor. Aylardır Asaroğlu’na,  iş adamlarını bizzat eski bakanın akrabaları kanalıyla adliyeye taşıyarak kurmaya çalıştıkları kumpasta yeni gelişmeler yaşandı. 2018 yılında açılan ancak işadamlarının aleyhte ifade vermemesi yüzünden bekletilen dosya tensip edilerek yeni bir dosyaya dönüştürülürken, hortumcunun medyasında başyazarlık yapan Ahmet Emin Yılmaz da bunu algı oluşturmak amacıyla kullanmaktan çekinmedi.

İŞTE İŞİN ASLI

Hortumcunun başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın çarpıtarak kaleme aldığı dosya FETÖ’cü Halıca firmasının şimdiki sahibi Hulusi Karakuş’un 2017 yılında yaptığı bir şikâyeti içeriyor. 2015’e kadar yönetim kurulu başkanlığını FETÖ’nün Bursa imamlarından Eyüp Karakuş’un yaptığı sonrasında mızrak çuvala sığmayınca firmayı kardeşinin üzerine yapan Eyüp Karakuş’un kurucusu olduğu Halıca’nın şimdiki patronu Hulusi Karakuş’un o tarihte yaptığı şikâyet üzerine 2018 yılında iki işadamının ifadesine başvuruluyor. Ancak her iki işadamına ifadelerinden Asaroğlu’nun aleyhine ifade vermemesi üzerine dosya bir kenara bırakılıyor.

ÖNCE YARGI SOPASI SONRA DAVA

Ve aylardır anlattığımız büyük oyunun önemli bir ipucu da burada deşifre oluyor. Çok değil iki hafta önce hortumcunun medyasının yazarları sırayla arzı endam ederek Asaroğlu ve Şehir Gazetesi’ni hedef alarak iftira kampanyası yürütürken başyazarı ve eski Bakan Faruk Çelik’in çok yakın dostu olan Ahmet Emin yargı sopasını göstermişti. O yazının üzerinden iki elin parmakları kadar zaman geçmeden 17 Haziran 2020 tarihinde bunca süre bekleyen dosya iddianameye çevirerek Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi ve tam 6 gün sonra 23 Haziran 2020 tarihinde dosya tensip edilerek kabul edildi.

İDDİANAMEDEKİ İLGİNÇ AYRINTI

Savcı tarafından mahkemeye gönderilen iddianamede bir bölüm oldukça ilginç. İddianamede, “Tanıkların beyanı sonrası yapılan araştırmada iddia edilen olay ile şikayet süreci arasında uzun bir süre geçmesi nedeniyle kamera kaydı veya başkaca bir delile ulaşılamadığı” ifade edilerek, soruşturmanın beyanlarla tamamlandığı vurgulanıyor. Yani Nezir Asaroğlu ile hukuki husumeti olan ve daha öncesinde bir çok davası olan Hulusi Karakuş’un ifadelerinde de olayın zamanı yer almazken, iddia edilen olaydan 2-3 yıl sonra şikayetin yapıldığı da hayatın doğal akışışına zaten uymuyor.

HORTUMCUNUN KALEMİ

İfadeler 9 Ocak 2018’de alınmasına rağmen dosya bunca zaman iddianameye dönüştürülmezken, birden bire Ahmet Emin Yılmaz ve konteyner medyasının hedef göstermesiyle birlikte işleme konulup davaya dönüştü. 28 Şubat kumpasının orta yerindeki Hortumcu Çağlar’ın başyazarı, yakın dostu Faruk Çelik’in talimatıyla, FETÖ’cülerin Bursa Şehir Gazetesi ve Nezir Asaroğlu’na kurmak istediği kumpası sevinerek köşesinden duyurdu. Bir anlamda da kurulan oyunu da teyit etti.  Eski Bakanın yakın arkadaşı hortumcunun başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’ın hedef göstermesiyle birlikte bir hafta içinde bunlar oldu. Dahası hortum medyasının sesi bakanın arkadaşı Ahmet Emin Yılmaz, tehdit etmeye de devam ediyor, bu ilk devamı da gelecek diye. Aynı tehdidi şarlatanlarla, FETÖ’cü konteyner medyası da ortaya koyuyor ve belli ki organize bir şekilde bir yerden kontrol ediliyor bu kampanya.

DAHA ÖNCE DUYURMUŞTUK

Bursa Şehir Gazetesi sahibi Nezir Asaroğlu, işadamlarına gidilerek ifade vermeleri noktasında eski bakanın yakınlarının araya girdiklerini, önce suç oluşturup sonra delil oluşturmaya çalıştıklarını sosyal medya hesabından kamuoyuna duyurmuştuk. Asaroğlu, “Ben aslında onlara firari sözde Bursa İmamı Cansun Sarıyıldız’ı önermiştim. Onlarda telefonu vs vardır ulaşıp hakkımda her türlü iftirayı attırabilirlerdi. Eh onlarda Cansun sonrası ikinci adam Eyüp Karakuş’un kurucusu olduğu Halıca’yı ve kukla patronu Hulusi’yi bulmuşlar” şeklindeki paylaşımı ile bir kez daha oyunu gözler önüne serdi.

ALENİ TEHDİT BAŞLADI

Bursa Şehir Gazetesi’nin yayınlarından büyük rahatsızlık duyan ve türlü iftira ve karalama kampanyasına yönelen eski bakanın tayfası, rantlarının risk altına girdiğini görerek telaşa kapılmış olacaklar ki, sosyal medyadan aleni tehdit edip, hedef göstermeye başladılar. Tüm Bursa ve Türkiye kamuoyuna sesleniyoruz. Hedef gösterilip tehdit ediliyoruz. Bursa Şehir Gazetesi, sahibi ya da çalışanlarından her hangi birinin başına bir şey gelirse sorumluları belli. Bugün bu kadar pervasızca saldıran, hedef gösteren ve tehdit eden bu aparatların kimin aparatı olduğu da ortadadır. Türkiye’de ve Bursa’da hakimler var! Türkiye’de devlet var. Kimsenin devletten büyük olmadığını herkes gördü görecek. FETÖ akrepleri bizden rövanş peşinde...alamayacaklar !!!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.