SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu’dan gol haberi var 

Mecliste PKK ve diğer terör örgütlerine verdiği destekle sık sık gündeme gelen ve tepki gören CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın kuzenleri Mehrali Sarıbal ve Nadim Sarıbal, Gürsu AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu’na giderek AK Parti’ye üye oldu. 

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2022 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2022 01:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu’dan gol haberi var 


CHP’de Bursa İl Yönetimiyle seçildiği günden beri arası olmayan Bursa Milletvekili ve Genel Başkan Tarım Politikaları Başdanışmanı Orhal Sarıbal, beklemediği yerden golü yedi. İl Başkanı ile bir araya gelmeyen ve İl Başkanlığını bile İsmet Karaca yokken ziyaret eden, Karaca ile görüntü vermekten imtina eden Sarıbal, parti içi kavganın da taraflarından biri. 
HDP’ye yakınlığı ile bilinen ve keskin açıklamalarıyla sık sık tartışmaların odağı haline gelen Orhan Sarıbal’ın iki kuzeni, AK Parti’ye katıldı. İki kuzeni Mehrali ve Nadim Sarıbal’ın AK Parti’ye geçiş operasyonunu AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu yaptı. Sosyal medyadan da bu geçişi duyuran Hacıoğlu, CHP’ye ciddi bir gol atmış oldu. 
Şimdi gözler HDP’ye olan yakınlığı ve TBMM’de bile HDP’ye destek atan Orhan Sarıbal’da. İl yönetimiyle ciddi bir savaş içinde olan Sarıbal’ın kendi bölgesinde ve kendi akrabalarından yediği bu gole nasıl bir tepki göstereceği merak ediliyor.

(Kadir Umut PEHLİVAN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.