SON DAKİKA
Hava Durumu

Hem dayak yediler hem hükmen mağlup oldular…

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen futsal turnuvasında organizasyon eksikliği ve gerekli önlemlerin alınmaması büyük bir rezalet yaşanmasına yol açtı. Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Barış Anadolu Lisesi arasındaki karşılaşma yarıda kalırken, misafir takımda oynayan gençler darp edildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2022 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2022 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hem dayak yediler hem hükmen mağlup oldular…

Nilüfer’e bağlı Görükle Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futsal takımı, Barış Anadolu Lisesi futsal takımını ağırladı. Karşılaşma sportif faaliyet olarak değil çıkan kavgayla kamuoyu gündemine geldi. OEİB MTAL sahasında oynanan karşılaşmada maçın hakemliğini de bu okulun beden eğitimi öğretmeni yaptı. Rakip takımın seyircisi gelmezken, salonu ev sahibi takımın taraftarları doldurdu.

OYUNCU İTARAZ ETTİ ORTALIK KARIŞTI

Karşılaşmanın bitimine 3 dakika kala OEİB MTAL 5-1 öndeyken Barış Anadolu Lisesi takımından bir oyuncu rakibinin faul yapması nedeniyle tepki gösterdi. İşte tam da bu sırada Otomotiv Lisesi’nin taraftarlarından bir grup salona atlayıp Barış Anadolu Lisesi’nin oyuncularına saldırdı. Bazı oyuncular adli iş göremez raporu alacak kadar dayak yedi. Olaylar rakip sahada olmasına ve mağdur konuk takım olmasına rağmen Barış Anadolu Lisesi hükmen mağlup ilan edilirken OEİB MTAL şampiyon oldu.

OLAYLARIN ARDINDAN ZİYARET

Yaşanan gerginliğin ardından Otomotiv Lisesinin Öğretmenleri ve yöneticileri, Barış Anadolu Lisesini ziyaret ederek yaşananlardan duydukları üzüntüyü dile getirdi. Ancak saldırıda bulunan öğrencilerle ilgili şikâyetlerini Barış Anadolu Lisesi geri çekmedi. Olayların medyaya çarpıtılarak yansıtılmasından da rahatsız olan Barış Anadolu Lisesi, yapılan haberlere de tepki gösterdi.  Öte yandan şampiyonluk maçının rakiplerden birinin sahasında yapılması, yine ayın okulun öğretmeninin hakemlik yapması, gereken önlemlerin alınmamış olması da bu organizasyonlarla ilgili önemli sorunlar olduğunu ortaya koydu. Gençlik Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu organizasyonlarla ilgili nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

(KADİR UMUT PEHLİVAN)

    

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.