SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'den Çanakkale'ye

İnegöl Belediyesi, ‘yaşlılara gezi' projesi adı altında daha evvel Bursa’ya yönelik düzenlediği gezilerin rotasını bu sene Çanakkale’y

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2013 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2013 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl Belediyesi, ‘yaşlılara gezi' projesi adı altında daha evvel Bursa’ya yönelik düzenlediği gezilerin rotasını bu sene Çanakkale’ye çevirdi. 


50 yaş üstü vatandaşlar için düzenleneceği duyurulan Çanakkale gezisine bir haftada yaklaşık 2 bin kişi kayıt yaptırdı. Beklentilerinin çok üzerinde bir talep ile karşı karşıya kaldıklarını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kayıtların 3 Mayıs 2013 Cuma günü sona ereceğini açıkladı. Aktaş, “Başvurular hizmet masalarına şahsen kimlikle yapılmaktadır. Vatandaşlarımız, aile hekimliklerinden alacakları sağlık raporu ile birlikte hizmet masalarında dolduracakları form ile kayıtlarını yaptırmaktadır. Kayıtların ilk haftasında merkez belediye binası, Atatürk Bulvarı ve Alanyurt bölgesindeki hizmet masalarında adeta izdiham yaşandı. Çok sayıda vatandaşımız gezi listesine adını yazdırmak için sabah erken saatlerde hizmet masalarında kuyruk oluşturdu. Yoğunluk nispeten devam etmektedir” dedi.
Çanakkale gezilerini mayıs ayında başlatacaklarını söyleyen Aktaş, “Geziler 6 ay boyunca ayda 4 sefer olarak yapılacak. Hava şartları da dikkate alındığında 6 ay için çıktığımız ihaleyi 1350 kişi olarak açmıştık. Ancak yoğun taleplerden dolayı bir haftada bu sayıyı çoktan aşmış bulunmaktayız. Öyle ki ilk gün yapılan başvurularda 343 kişi kayıt yaptırdı. Bu yüzden Çanakkale gezisi için açtığımız kayıtları bu cuma günü itibari ile sonlandırıyoruz. Bugün şu saat itibari ile ulaştığımız kayıt sayısı 1949 kişiye ulaşmıştır. Geziye katılmak isteyen vatandaşlarımızın acele etmesini rica ediyor, talep patlaması yaşatan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.