SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş yerine ateş açıp kaçtılar

 Bursa’nın İnegöl ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, bir işyeri kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2026 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2026 14:34
Kaynak: İHA
İş yerine ateş açıp kaçtılar

Olay, saat 02.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Şirin Sokakta faaliyet gösteren sanayi malzemeleri ve makineleri satışı yapılan işyerinde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle sokağa gelen 2 şüpheli, kapalı olan işyerine tabancayla defalarca ateş etti.
Saldırı sırasında işyerinin camlarına mermiler isabet etti. 2 kurşunun cama denk gelmesi sonucu camda delikler oluştu.
Silah seslerinin ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, işyerinde inceleme yaparken kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.