SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaldırın artık şu pisliği!

Osmangazi belediyesi tarafından uzun zamandır çalışmaları yürütülen Kent Meydanı Projesi kapsamında yıkılan binaların molozlarının aylar

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2017 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2017 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kaldırın artık şu pisliği!
Osmangazi belediyesi tarafından uzun zamandır çalışmaları yürütülen Kent Meydanı Projesi kapsamında yıkılan binaların molozlarının aylardır kaldırılmaması tepki çekiyor.

Osmangazi Belediyesi tarafından yıllardır sürdürülen ve Santral Garaj Bölgesi’ndeki çöküntü alanının kente meydan olarak kazandırılmasını amaçlayan proje kapsamında kamulaştırılan binalar yıkıldı. Ancak yıkımın üzerinden aylar geçmesine rağmen molozlar bir türlü kaldırılmadı. Bölgede çirkin bir görüntü oluşturan ve çöplüğe dönen alanın temizlenmemesi vatandaşların tepkisine yol açıyor.

MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın “Molozları kaldırıyoruz” sözünün üzerinden iki ay geçmesine rağmen hala molozların yerinde durduğunu dile getirdi. Aydın, ortaya çıkan çirkin görüntünün Bursa’ya yakışmadığını vurgulayarak, “Görüntü kirliliği şehrimize yakışmıyor. Asbest tehlikesi diğer bir tartışma konusu. Geçtiğimiz aylarda konuyu detayla bir şekilde mecliste ifade ederek, gereğinin yapılmasını istedik” dedi.

(Alpaslan YILDIZ)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.