SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey Belediyesi emekçinin her zaman yanında

Karacabey Belediyesi ve belediye şirketi BELKAR A.Ş ile Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden ek protokol görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı ve imzalar atıldı. Sendikanın Bursa Şube Başkanı Mustafa Yavuz’un da katıldığı imza töreni sonrası Belediye Başkanı Ali Özkan,“Emekçinin, çalışanımızın her zaman yanındayız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2022 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2022 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karacabey Belediyesi emekçinin her zaman yanında

Ek protokol, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile Hizmet-İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mustafa Yavuz arasında imzalandı. İmza töreninde; Yazı İşleri Müdürü Nurullah İlhan ve İnsan Kaynakları Müdürü Vildan Yamanda yer aldı. Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada,“Karacabey halkına bizler,tüm çalışanlarımız ile birlikte hizmet ediyoruz. Çalışanlarımızın sıkıntılarına duyarsız kalmamız elbette söz konusu değildir. Emekçinin, çalışanımızın her zaman yanındayız. İmzalanan bu ek protokoller tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Törende konuşan Bursa Şube Başkanı Mustafa Yavuz da anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek,“Bizlere bu sevinci yaşatan Karacabey Belediye Başkanımız Ali Özkan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.