SON DAKİKA
Hava Durumu

Karanlık Oda’nın tetikçisi!

Solculuk kılıfıyla küresel güçlerin borazanlığını yapan ve ülkedeki tüm yatırımları hedef alan karalık Oda TV’nin Bursa’daki tetikçisi ÇGD Başkanı Rabia Deniz, bu kez ülkenin geleceği için önemli bir umut olan doğal tarım eğitim merkezini hedef aldı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın maaşlı personeli olan ODA TV Temsilcisi aynı zamanda ÇGD Bursa Şubesi Başkanı Deniz, uzun süredir Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı karalama kampanyasının bayraktarlığını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2019 20:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2019 23:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karanlık Oda’nın tetikçisi!

(Alpaslan Yıldız)

Türkiye’de devlet ve millet düşmanlığı odağı durumundaki ODA TV, bu kez Şehir Gazetesi Sahibi Nezir Asaroğlu’nun İznik Derbent’te doğal tarım eğitim merkezi kurma çalışmalarını hedef aldı. Doğal tarım uzmanı Mehmet Tülüce üzerinden Türkiye’nin tarımsal geleceği açısından örnek olacak projeyi karalamaya kalkan ODA TV’nin Bursa’daki tetikçisi ise yine skandalları ile kamuoyu gündeminden düşmeyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın basın ofisinde maaşlı çalışanı olan ÇGD Bursa Şube Başkanı Rabia Deniz.

BELEDİYEDE ÇALIŞIP AKTAŞ’I HEDEF ALIYOR

Bir kamu kurumu olan Mudanya Belediyesi Basın Ofisi’nde maaşlı çalışan olmasına rağmen ODA TV temsilcisi olarak bir üst belediye olan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı hedef alan ve karalama kampanyasına bayraktarlık yapan Rabia Deniz, sık sık kara propaganda haberleri ile gündeme geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tepkisini “Bir belediyenin basın ofisinde çalışan personel aynı zamanda ODA TV’nin temsilcisi ve oradan karalama yapıyor” sözleriyle dile getirdi. Başkan Aktaş, meclis kürsüsünden de ODA TV’nin karalama haberlerine sert bir dille tepki gösterdi.

DERBENT DOĞAL TARIM MERKEZİ HEDEFTE

Asaroğlu’nun Türk tarımının geleceği için örnek oluşturacak doğal tarım eğitim merkezi projesini baltalamak için olanca gayreti ile bu projeye saldıran Deniz,  3-5 rantı kesilen müptezelin ortaya attığı iddiaları “AKP içindeki ilan kavgası büyük kıyağı ortaya çıkardı” başlığı ile karalama ve iftira kampanyasını sürdürdü. Dün de Derbent Doğal Tarım Eğitim Merkezi’ne danışmanlık yapan Doğal Tarım Uzmanı Mehmet Tülüce üzerinden projeyi hedef alan karanlık ODA’nın temsilcisi Deniz, defaten açıklama yapılmasına rağmen IŞİD bağlantısı algısı oluşturma çabasına girdi.

TEK MİSYONLARI ERDOĞAN VE İSLAM KARŞITLIĞI

Küresel baronların Türkiye’deki temsilcilerinden biri olan ODA TV’nin Bursa temsilcisi Rabia Deniz, yaptığı haberlerin tamamında hükümeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve Müslümanları hedef alıyor. Maaş aldığı Mudanya Belediyesi’nin Hayri Türkyılmaz döneminde on binlerce zeytin ağacını katlettirmesine tek bir satır yazmayan Deniz, başkanına takla atmak için Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ü her gün algı yaratmaya yönelik haberleriyle hedef alıyor. Mudanya girişindeki antik kentin üzerinde yapılan AVM’ye tepki gösteren Hayri Türkyılmaz’a başkanı olduğu ÇGD adına kent savunma ödülü veren Deniz, hemen AVM’nin karşısında yer alan antik kent bölgesine verilen 4 kat imarı ise görmezden geldi.

ÇGD BÜYÜKŞEHİR’İN KİRACISI

Her fırsatta Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı hedef alan Rabia Deniz’in başkanlığını yaptığı ÇGD Bursa Şubesi, Kültürpark’ta Büyükşehir Belediyesi’nin kiracısı. Üstelik hükümetin kamu alanlarında alkol satışını yasaklamasına rağmen ÇGD Lokali alkol satışı yapıyor. Aynı durumda olan ve Kültürpark’ın Atatürk Stadyumu girişinde yer alan ASGD Lokali’nde ise bu yasak kapsamında yıllardır alkol satışı yapılmıyor. ÇGD’ye bu anlamda bir ayrıcalık tanıyan Büyükşehir Belediyesi, aynı grup tarafından ciddi saldırılara maruz kalıyor. ÇGD Yönetiminde yer alan Atilla Sağım her gün Aktaş hakkında akla hayale gelmeyen karalama yazıları kaleme alırken derneğin ikinci başkanı Ozan Kaplanoğlu ise sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret etmesi nedeniyle hapse girip çıkıyor. Sık sık kendileri gibi düşünmeyenleri yandaşlıkla, yalakalıkla itham eden ÇGD’nin yönetim kurulunda yer alan Fırat Yılmaz, aktif olarak CHP’de siyaset yaparken önümüzdeki günlerde yapılacak CHP Nilüfer İlçe Kongresi’nde başkan adayı olarak yarışacak.

KARANLIK ODA VE YALAN MAKİNELERİ

Araştırmak ve doğru bilgiyi kamuoyuna aktarmak yerine Türkiye’nin geleceğine yönelik yatırımları baltalamayı kendine görev sayan karanlık ODA ve tetikçileri, tıpkı diğerleri gibi Derbent’teki doğal tarım merkezini de engellemeye yönelik her türlü karalama kampanyasına utanmazca bayraktarlık ediyor. Derbent’te yapılan ve tamamı hukuki, yasal ve kanunlara uyan projeyi algı oluşturarak yıpratmaya, bu proje üzerinden içlerinde yara olan Bursa’yı kaybetmenin acısını Alinur Aktaş’ı hedef alarak karalamaya kalkan bu yapıya karşı, gerçekleri kamuoyuna anlatmaya, hakikati haykırmaya devam edeceğiz…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.