SON DAKİKA
Hava Durumu

Kayıp balıkçıyı ararken tüfek ve tabanca bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde kaybolan şahsı aramak için katılan deniz polisi, denizden tabanca ve tüfekte çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2023 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2023 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kayıp balıkçıyı ararken tüfek ve tabanca bulundu

Gemlik’te bulundukları teknenin gece saatlerinde alabora olması sonucu Süleyman Aslan, Mehmet Kaya ve Hasan Karacan denize düştü. Yapılan arama çalışmalarında Süleyman Aslan ve Mehmet Kaya çevredeki vatandaşlar ve sahil güvenlik ekipleri tarafından çıkartılarak olay yerine sevk edilen ambulanslarla Gemlik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kayıp balıkçının cansız bedenine ulaşıldı
Kayıp balıkçı için arama çalışmalarına gece geç saatlerde ara verilmesinin ardından arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla tekrar başladı. Çalışmalar sonrası Karacan’ın cansız bedeni teknenin alabora olduğu yere yakın bir noktada deniz polisi dalgıçları tarafından bulunarak karaya çıkarıldı.
Kayıp aranırken tabanca ve tüfek bulundu
Sabah saatlerinde Gemlik'e gelen dalgıç polisler zodyak botla denize açıldı. Burada bir gece önce deniz düşerek kaybolan Hasan Karaca'nın araması için dalan dalgıçlar bir poşet içerisinde iple birbirine bağlanmış tabanca ve tüfek ile fişeklik ele geçirdi. Ekipler malzemeleri Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü polis ekiplerine teslim ederken, polis ekipleri yapacakları kriminal çalışma ile söz konusu silahların herhangi bir olaya karışıp karışmadığını tespit edecek. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.