SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Metro hattının duvarına çarpan otomobildeki 3 kişi öldü

Bursa'da bir otomobilin metro hattının duvarına çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 16:43
Kaynak: AA
Metro hattının duvarına çarpan otomobildeki 3 kişi öldü

Mehmet Necip Sinan (36) idaresindeki 34 TR 935 plakalı otomobil, Beşevler Mahallesi İzmir Yolu Caddesi'nde yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkarak önce Bursaray'ın demir bariyerine ardından alt geçit duvarına çarptı.

Sürücü Sinan ile beraberindeki Furkan Şenbağ (29), Hasan Hüseyin Acar (38) ve Onur Kapıkıran (40) araçta sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan Sinan, Şenbağ ve Acar'ın hayatlarını kaybettiği belirlendi.

Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kapıkıran'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

19 Mayıs etkinliklerini düzenlemek için Bursa'ya gelmişler

Kaza yapan otomobildeki 4 kişinin, özel bir organizasyon şirketinde çalıştığı, Nilüfer Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bu akşam düzenleyeceği organizasyonu yürütmek için İstanbul'dan Bursa'ya geldikleri öğrenildi. Bu kişilerin gece saatlerine kadar hazırlıklarla uğraştıktan sonra kalacakları otele giderken kaza yaptıkları bildirildi.

Bu arada kaza anı çevrede bulunan güvenlik kamerasınca kaydedildi. Kayıtta, seyir halindeki otomobilin metro alt geçidinin duvarına çarptığı görülüyor.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.