SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP’den Bursa Şehir’e ziyaret!

MHP  Teşkilatları 11 Eylül’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı Bursa mitingi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bursa Şehir Gazetesi’ni ziyaret eden MHP İl Yöneticileri Sertaç Yurdacan ve Halil Gökçe, Bursalıları Devlet Bahçeli’nin katılacağı mitinge davet ederken, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2022 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2022 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
MHP’den Bursa Şehir’e ziyaret!

Bursa Şehir Gazetesi’ni ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Nezir Asaroğlu ve Genel Yayın Yönetmeli Alpaslan Yıldız’la görüşen MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Sertaç Yurdacan , MHP’nin Bursa’da 17 ilçede uzun süredir sahada olduğunu, Bursa milletvekillerinin katılımıyşla yapılan ilçe ziyaretlerinde 4 tur tamamladıklarını kaydetti. MHP teşkilatlarının artık seçim sürecine girilmesi nedeniyle çok daha aktif sahada olacağınında altını çizerken, vatandaşların sahada MHP’ye büyük teveccüh gösterdiklerini aktardı. 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla 11 Eylül tarihinde Gökdere’de miting düzenleneceğini ve tüm Bursalıları Devlet Bahçeli’nin katılacağı bu mitinge beklediklerini anlatan Yurdacan, Mitingin ardından da çok daha yoğun olarak sahaya inerek vatandaşlarla buluşacaklarını, gerçekleri vatandaşlara aktarmaya, görüşlerini aktarmaya ve vatandaşları dinlemeye devam edeceklerini kaydetti. Yurdacan, Cumhur İttifakı’nın algıların aksine her geçen gün daha da güçlendiğini vurgularken, iddia edilenin aksine oylarının sürekli arttığını da kaydetti.

(Alpaslan YILDIZ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.